„Toyota“ atšauks 878 tūkst. automobilių

Didžiausia pasaulyje automobilių gamintoja „Toyota“ pranešė, kad JAV ir Kanadoje atšauks 859 tūkst. savo RAV4 modelio automobilių ir 19 tūkst. „Lexus HS 250h“ modelio automobilių, kad pašalintų problemas su galinės pakabos išilgine svirtimi, informuoja BBC.

Automobilių gamintoja stengėsi atkurti savo įvaizdį po to, kai per pastaruosius keletą metų suabejojus dėl saugumo teko ne kartą atšaukti automobilius.<br>Reuters.
Automobilių gamintoja stengėsi atkurti savo įvaizdį po to, kai per pastaruosius keletą metų suabejojus dėl saugumo teko ne kartą atšaukti automobilius.<br>Reuters.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 2, 2012, 6:40 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:36 PM

Automobilių gamintoja stengėsi atkurti savo įvaizdį po to, kai per pastaruosius keletą metų suabejojus dėl saugumo teko ne kartą atšaukti automobilius.

„Toyota“ atstovai BBC informavo, kad kompanija rengia planą, padėsiantį užtikrinti, kad šios problemos ateityje nebepasikartotų.

Tuo tarpu „Toyota“ pardavimai JAV atsigauna po to, kai smuko dėl praėjusių metų žemės drebėjimo ir cunamio. Tada buvo sutrikusi „Toyota“ tiekimo grandinė.

Remiantis naujausiais duomenimis, „Toyota“ pardavimai JAV liepą, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų mėnesiu, išaugo 26 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.