„Ryanair“ iš Vilniaus skraidys į Diuseldorfą

Nuo šiandien oro bendrovė „Ryanair“ iš Vilniaus skraidys į Diuseldorfą (Vyzą).

Skrydžiai į Diuseldorfą bus rengiami tris kartus per savaitę - antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais.<br>V. Ščiavinskas
Skrydžiai į Diuseldorfą bus rengiami tris kartus per savaitę - antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2013, 11:07 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:07 PM

Skrydžiai bus rengiami tris kartus per savaitę - antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Artėjančio vasaros sezono metu bendrovė „Ryanair“ iš Lietuvos sostinės skraidys į 15 miestų.

„Bendrovė „Ryanair“ džiaugiasi galėdama pradėti skraidinti maršrutu Vilnius–Diuseldorfas. Tai trečiasis Lietuvą ir Vokietiją jungiantis mūsų bendrovės maršrutas, kuris leis užtikrinti mažiausias bilietų kainas ir didesnę pasirinkimo galimybę dar didesniam klientų ir keleivių, skrendančių iš Vokietijos į Lietuvą ar atvirkščiai, skaičiui”, - apie naują maršrutą kalbėjo „Ryanair“ Baltijos šalių pardavimų ir rinkodaros vadovė Elina Hakkarainen.

Skelbdama naują maršrutą, bendrovė „Ryanair“ balandžio mėnesį pardavinės bilietus kelionėms šiuo maršrutu už 31 litų. Bilietus už tokią kainą galima užsisakyti iki kovo 17 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.