„Plastos“ kolekcijoje - dar vienas žalias ženkliukas

Viena didžiausių antrinių polietileno žaliavų  (PE) perdirbėjų Europoje bendrovė „Plasta“ sukirto rankomis su viena didžiausių nepriklausomų elektros energijos tiekėjų Lietuvoje „Inter Rao Lietuva“. Dar jie tieks elektros energiją „Plastai“.

Nuo šiol vienai didžiausių Europoje antrinių polietileno žaliavų (PE) perdirbėjų, bendrovei „Plasta“ elektros energiją tieks nepriklausomi tiekėjai.<br>D.Umbraso nuotr.
Nuo šiol vienai didžiausių Europoje antrinių polietileno žaliavų (PE) perdirbėjų, bendrovei „Plasta“ elektros energiją tieks nepriklausomi tiekėjai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-30 17:39, atnaujinta 2018-02-20 17:32

Taip pat „Plasta” tampa viena iš „Inter Rao Lietuva” klientų, kurie sėkmingai naudoja atsinaujinančios energetikos ženklą.

Šį ženklą ir atsinaujinančios energetikos sertifikatą „Inter Rao Lietuva“ suteikia įmonėms, kurių užsakovams rūpi, kad naudojama elektra yra perkama iš nepriklausomo tiekėjo, gaminančio elektros energiją iš atsinaujinančių šaltinių.

Antrinė „Inter Rao Lietuva“ įmonė „Vydmantai wind park“ elektros energiją gamina bendrovės valdomame 30 MW instaliuotos galios vėjo jėgainių parke Vakarų Lietuvoje. Šiuo metu bendrovė pratęsia ir sudaro naujas sutartis su elektros energijos vartotojais – juridiniais asmenimis.

Taip pat pratęsė ir sudarė naujas elektros energijos tiekimo sutartis su bendrovėmis „Maxima“, „Lietuvos geležinkeliai“ ir „Lietuvos paštas“, bei prekybos ir pramogų centrą „Akropolis“ valdančiomis įmonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.