„Klaipėdos nafta“ tapo laikinąja SGD terminalo operatore

Laikinai tapusi suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo operatore, bendrovė „Klaipėdos nafta“ pradeda rengti terminalo pajėgumų paskirstymo taisykles.

Nuolatinio SGD terminalo operatoriaus statusas „Klaipėdos naftai“ kiek vėliau turėtų būti suteiktas visam laikui.<br>Hoegh LNG nuotr.
Nuolatinio SGD terminalo operatoriaus statusas „Klaipėdos naftai“ kiek vėliau turėtų būti suteiktas visam laikui.<br>Hoegh LNG nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 18, 2013, 12:21 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:41 AM

„Potencialiems terminalo verslo partneriams labai svarbu iš anksto žinoti, kas nustatys žaidimo taisykles ir kokios tos taisyklės bus.

Turėdami laikinojo operatoriaus statusą jau dabar galime pradėti rengti taisykles, kuriomis vadovaujantis ateityje galėsime skirstyti terminalo pajėgumus. Taip pat galėsime kreiptis į Valstybinę kainų ir energetikos kontrolės komisiją dėl kainų viršutinių ribų, derinti naudojimosi terminalu taisykles ir suderinti sutartis“, – sako AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius Rokas Masiulis.

Norint komercinį SGD terminalo naudojimą pradėti kartu su jo eksploatacija, naudojimosi terminalu taisyklės, jo pajėgumų paskirstymo procedūros ir naudojimo grafikai turi būti paskelbti iš anksto.

Nuolatinio SGD terminalo operatoriaus statusas „Klaipėdos naftai“ kiek vėliau turėtų būti suteiktas visam laikui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.