SGD terminale surinktos dujų perdavimo rankovės

Klaipėdoje užbaigti suskystintųjų

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-02 15:56, atnaujinta 2018-02-12 07:30

Vokietijoje pagamintos aukšto slėgio dujų perdavimo rankovės per praėjusias dvi savaites buvo renkamos latvių rangovo BMGS statybų aikštelėje.

„Šiuo metu aukšto slėgio dujų rankovės yra surinktos ir paruoštos testavimo darbams. Kitą savaitę jos bus testuojamos vadinamuoju stipruminiu bandymu. Tiksliau tariant, rankovės bus užpildomos vandeniu ir sukėlus slėgį iki darbinio reikalingo slėgio bus patikrinta įrenginio surinkimo kokybė.

Po šių testavimų darbų rankoves bus galima transportuoti į SGD terminalo krantinės statybvietę“, - komentuoja AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius Rokas Masiulis.

Jau gaminamos ir krantinei skirtos plieninės konstrukcijos, vadinamieji perėjimo tiltai. Iš reikalingų 11 tokių tiltų, pagaminti yra 6. Daugelis jų bus iki 40 m ilgio ir sujungs visus krantinės statinius.

Perėjimo tiltai reikalingi priešgaisrinės, technologinės ir elektros įrangos montavimui tarp aptarnavimo ir aukšto slėgio dujų platformų bei kitų inžinerinių sistemų.

Šiuo metu yra atliekami ir kiti krantinės statybos procese būtini darbai - armuojamos ir betonuojamos pagrindinės platformų konstrukcijos, įrengiama elektros sistema, ant platformų montuojami pastatų karkasai ir fasadinės plokštės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.