Rado būdą išvengti milžiniškų greitųjų kreditų palūkanų

Šiuo metu kas dvidešimtas Lietuvos gyventojas yra pasiėmęs paskolą iš greitųjų kreditų. Po euro įvedimo pakilus kainoms, vis daugiau žmonių laiku neatsiskaito su skolintojais. Dažnai to priežastimi yra žvėriškos palūkanos, kurios kartais siekia beveik 100 procentų.

Šiuo metu kas dvidešimtas Lietuvos gyventojas yra pasiėmęs paskolą iš greitųjų kreditų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Šiuo metu kas dvidešimtas Lietuvos gyventojas yra pasiėmęs paskolą iš greitųjų kreditų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2015, 11:17 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 10:02 AM

Tai reiškia, jog žmogus, dvejiems metams pasiskolinęs 1000 eurų, greitajam kreditui iš viso gali sumokėti beveik dvigubai daugiau – 1800 eurų. Natūralu, kad esant tokioms palūkanoms ne visi išgali laiku padengti didžiulių įmokų.

Tačiau išradingi lietuviai rado būdą, kaip pasiskolinti pigiau ir išvengti milžiniškų greitųjų kreditų palūkanų. Naujas skolinimosi būdas www.savy.lt – tai ne greitasis kreditas. www.savy.lt skolina ne įmonė, o paprasti žmonės, todėl palūkanos – gerokai mažesnės.

Dvejiems metams pasiskolinus 1000 eurų per www.savy.lt, su metine palūkanų norma – tik nuo 12 proc. Bendroji vartojimo kredito kainos metinė norma – tik nuo 29.72 proc. Tokiomis sąlygomis paskolos gavėjas grąžinti turėtų tik 1183 eurus. Tai – net 500 eurų mažesnės palūkanos nei paskolai iš greitojo kredito. Štai panevėžietė Aida šių metų pradžioje trejų metų laikotarpiui iš greitojo kredito pasiskolino 2 tūkst. eurų butui remontuoti. Po kelių mėnesių supratusi, jog greitajam kreditui teks sumokėti 1800 eurų palūkanų, ieškojo būdų, kaip grąžinti paskolą anksčiau nei buvo sutarta. Kolega darbe patarė pasiimti paskolą iš paprastų žmonių puslapyje www.savy.lt ir taip padengti greitojo kredito paskolą. Taip moteris sutaupė beveik 1000 eurų.

Turite paskolą, kurią vis sunkiau apmokėti dėl milžiniškų palūkanų? Paskaičiuokite, kiek galėtumėte sutaupyti, jei imtumėte paskolą iš paprastų žmonių puslapyje www.savy.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?