Už internetu pirktas maisto prekes galima sumokėti prie durų

Maisto ir kasdienių prekių elektroninė parduotuvė „Barbora“ nuo šiol į klientų namus atgabena ne tik pirkinius, bet ir atsiveža kasą. Už prekes, užsakytas internetu, jau galima atsiskaityti ne tik pavedimu iš banko sąskaitos, bet ir grynaisiais arba mokėjimo kortele sumokėti kurjeriui.

Pirkti maisto ir kasdienes prekes internetu tapo patogia alternatyva apsilankymams parduotuvėse.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pirkti maisto ir kasdienes prekes internetu tapo patogia alternatyva apsilankymams parduotuvėse.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2015, 1:31 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 4:10 PM

„Plėsdami paslaugą, ir atsižvelgdami į vartojimo Lietuvoje įpročius, pirkėjams sudarėme galimybę atsiskaityti ir prekių pristatymo metu – žmonių, norinčių pirkti maistą ir kasdienes prekes internetu, skaičius sparčiai auga, bet ne visi, ypač vyresnio amžiaus žmonės, moka ar nori atsiskaityti internetu“, – sakė bendrovės „Barbora“ direktorius Tomas Kibildis.

Pirkti maisto ir kasdienes prekes internetu tapo patogia alternatyva apsilankymams parduotuvėse. Per metus kasdienių „Barbora“ užsakymų skaičius išaugo daugiau nei du kartus. Skaičiuojama, kad „Barbora“ paslauga jau pasinaudojo apie 10 proc. vilniečių šeimų.

„Pastebime, kad žmonės maistą ir kasdienes prekes internetu užsisako vis dažniau. Ši tendencija ypač išryškėjo vasarą – žmonės perka kur kas daugiau vaisių, daržovių, gaiviųjų gėrimų, ledų, o apsiperka dažniau“, – sakė T.Kibildis.

„Barbora“ vasarą taip pat iki 14,99 euro sumažino ir minimalų pirkinių krepšelį, o prekės užsakytos iki 17.30 val., pristatomos tą pačią dieną. Be to, išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams skirta nemokama programėlė „Barbora“ suteikė pirkėjams galimybę užsisakyti prekes iš bet kur – paežerės, parko ar gurkšnojant kavą mieste.

„Ši galimybė ypač patogi šiltuoju metų laiku, kai žmonės kur kas daugiau laiko leidžia gamtoje. Kompiuterį prie ežero ar į sodybą ima retas kuris, o štai telefonas – visada po ranka. Šiuo metu apie 10 proc. visų užsakymų pateikiama nemokamos „Barbora“ programėlės pagalba“, – sakė bendrovės „Barbora“ direktorius.

„Barbora“ programėlė išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams vartotojams buvo pristatyta gegužės mėnesį ir buvo parsisiųsta daugiau nei 8000 kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.