Dėl kainų sunerimo ir „darbiečiai“ – ragina šaukti tarybą

Valdantiesiems priklausantys

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2016, 10:04 AM, atnaujinta May 26, 2017, 11:15 PM

Valdančiųjų politinė taryba dėl lengvatinio 5 proc. PVM tarifo nei visiems būtiniausiems maisto produktams, nei atskiriems, pavyzdžiui, mėsai, žuviai, pieno produktams dar nėra priėmusi sprendimo – Finansų ministerijos paprašyta suskaičiuoti, kokias netektis dėl šių lengvatinių tarifų patirtų biudžetas.

„Akivaizdžiai PVM mažinimo klausimas užsitęsė. Mūsų manymu, tai vienintelis greitas būdas stabdyti ir netgi mažinti augančias maisto kainas. Finansinių paskaičiavimų po paskutinės tarybos iš Finansų ministerijos dar negavome, bet tikimės, kad jie bus skubiai padaryti“, – pranešime spaudai sako Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis.

Pasak jo, anksčiau paskutinėje politinėje taryboje iš esmės buvo pritarta „darbiečių“siūlymui pasirašyti politinį susitarimą dėl tolimesnės politikos pabėgėlių perkėlimo klausimu. Darbo partija siūlo nebepriimti papildomų priverstinių kvotų iš ES ir ieškoti kitų būdų pabėgėlių krizei spręsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.