Naujas maršrutas iš Vilniaus: „Wizz Air“ skraidins į Lenkiją

Didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ ir toliau plečia savo skrydžių tinklą Lietuvoje. Aviakompanija nuo kitų metų rugsėjo 18 dienos pradės keturis kartus per savaitę skraidyti į Varšuvą. Bilietus jau dabar galima įsigyti svetainėje wizzair.com, vieno bilieto kaina prasideda nuo 19,99 Eur.

„Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 15 šalių iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.<br>Bendrovės nuotr.
„Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 15 šalių iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.<br>Bendrovės nuotr.
„Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 15 šalių iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.<br>Bendrovės nuotr.
„Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 15 šalių iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 25, 2016, 3:18 PM, atnaujinta May 10, 2017, 5:41 AM

„Šiais metais jau pranešėme apie keturias naujas „Wizz Air“ kryptis iš Vilnius, todėl džiaugiamės galėdami mūsų augantį skrydžių tinklą papildyti dar vienu patraukliu maršrutu. Vilnių su Varšuva jungsiantys žemų sąnaudų skrydžiai leis keleiviams iš Lenkijos ir Lietuvos dar labiau mėgautis kelionėmis, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘s. – Šis maršrutas ne tik sujungs dar dvi Europos sostines, bet ir pagerins susisiekimą su kitomis „Wizz Air“ tinklo šalimis. Mes ir toliau investuojame į naujas paslaugas siekdami užtikrinti mažiausias prieinamas kainas lietuvaičiams.“

„Džiaugiamės, kad naujasis žemų sąnaudų skrydis pagerins susisiekimą tarp dviejų sostinių – Vilniaus ir Varšuvos. Tai bus puiki kelionės alternatyva tiek Lietuvos, tiek Lenkijos gyventojams, keliaujantiems iš vienos šalies į kitą automobiliu ar autobusu. „Wizz Air“ sutrumpins šių žmonių kelionę net iki 4 kartų. Taip pat, tikimės, kad šis skrydis padidins atvykstančių turistų srautus abiejose šalyse“, – sako Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Be šio naujo maršruto, sujungsiančio Vilnių ir Varšuvą, „Wizz Air“ paskelbė dar šešis naujus maršrutus iš Varšuvos. Nuo kitų metų birželio mėnesio aviakompanija pradės skrydžius iš Varšuvos į Bratislavą, Bukareštą, Kijevą, Lioną, Nicą ir Lameciją Termę.

Oro skrydžių bendrovė taip pat neseniai savo skrydžių tinklą iš Vilniaus papildė keturiais naujais maršrutais – pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Nicą Prancūzijoje bei Barį Italijoje. Nuo spalio 31 dienos pakils pirmasis bendrovės orlaivis į Reikjaviką Islandijoje, o į Grenoblį, „Alpių sostinę“, skrydžiai bus pradėti vykdyti nuo 2017 metų sausio.

Šiuo metu „Wizz Air“ yra pirmaujanti oro linijų kompanija tarptautiniame Vilniaus oro uoste, kuriame bazuojami 4 bendrovės orlaiviai bei dirba 150 darbuotojų. Praėjusiais metais kompanija pervežė beveik milijoną keleivių iš Lietuvos – tai leido prisidėti prie beveik 700 darbo vietų.

„Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 15 šalių iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.