Lietuviai pernai pirko brangesnę ir kokybiškesnę techniką

Buitinės technikos, informacinių

Buitinės technikos, informacinių technologijų, garso ir vaizdo technikos pardavimai Lietuvoje pernai didėjo maždaug 7 proc.<br>D.Umbraso nuotr.
Buitinės technikos, informacinių technologijų, garso ir vaizdo technikos pardavimai Lietuvoje pernai didėjo maždaug 7 proc.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2017, 8:37 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 9:48 AM

„GfK Retail and Technology Baltic“ atstovas Lietuvoje Eduardas Grybovas skaičiuoja, kad buitinės technikos, informacinių technologijų, garso ir vaizdo technikos pardavimai Lietuvoje pernai didėjo 7,9 proc. skaičiuojant pinigais ir 7,2 proc. skaičiuojant vienetais: „2016-ieji šios technikos prekybai buvo sėkmingi“.

Pasak jo, prekybos rekordų šiame segmente tikėtis jau nereikėtų, šių prekių rinka Lietuvoje didžiąja dalimi jau prisisotinusi, bet galimybės augti tebėra labai didelės, – pavyzdžiui, drabužių džiovyklių ar indaplovių segmente, vis dėlto tokių šuolių, kokie buvo iki 2008-ųjų ar skaitmenizavimo laikotarpiu, ar vos atsiradus išmaniesiems telefonams, artimiausiu metu naivu būtų tikėtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.