Virtualių valiutų rinkoje – rekordinė operacija

Anoniminis prekeivis atliko didžiulio masto operaciją su bitkoinais laikotarpiu, kai šios kriptovaliutos kursas buvo pasiekęs minimumą, rašo „MarketWatch“.

Virusas „Cryptolocker“ užšifruoja kompiuteryje esančius svarbius dokumentus, o už šifro raktą reikalauja sumokėti išpirką bitkoinais.<br>123rf nuotr.
Virusas „Cryptolocker“ užšifruoja kompiuteryje esančius svarbius dokumentus, o už šifro raktą reikalauja sumokėti išpirką bitkoinais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2018, 9:21 PM

Daugiau nei 40 tūkst. bitkoinų buvo nupirkta vasario 9-12 d. d. Šio investuotojo turimų bitkoinų skaičius dėl to padidėjo nuo 55 tūkst. iki 96 tūkst. Kadangi pirmadienį bitkoinas pabrango 3,5 proc. iki 11146 JAV dolerių, anoniminis investuotojas dabar turi bitkoinų už daugiau nei 1 mlrd. JAV dolerių. Vasario 6 d. bitkoino kursas buvo smukęs iki 6000 JAV dolerių.

„Nežinau, kas yra tas stambus žaidėjas, tačiau daugelis prisipirko bitkoinų per pastarąjį kurso smukimą ir gavo didelės naudos“, – sakė „Tetras Capital“ analitikas Alexas Sunnarborgas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.