Nuo penktadienio nevyks pervedimai tarp skirtingų bankų

Nuo Didžiojo penktadienio iki balandžio 3 dienos nevyks pinigų pervedimai tarp skirtingų bankų sąskaitų, todėl norintieji pervesti lėšas iš vieno banko į kitą turėtų tą padaryti ne vėliau nei ketvirtadienį, 16 valandą.

Pabrėžiama, kad šis pokytis negalioja, jei pinigų gavėjo ir siuntėjo sąskaitos yra tame pačiame banke.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Pabrėžiama, kad šis pokytis negalioja, jei pinigų gavėjo ir siuntėjo sąskaitos yra tame pačiame banke.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2018, 10:08 AM

Kaip pabrėžia Lietuvos bankų asociacija (LBA), kitu atveju pinigai bus įskaityti tik artimiausią darbo dieną – balandžio 3-iąją (antradienį).

Pabrėžiama, kad šis pokytis negalioja, jei pinigų gavėjo ir siuntėjo sąskaitos yra tame pačiame banke. Tokiu atveju pervedimas bus atliktas tą pačią dieną (įskaitant ir Didįjį penktadienį).

Tuo metu, kaip teigia LBA, atsiskaitymai mokėjimo kortelėmis veiks taip pat ir bet kurią kitą dieną. Be jokių trikdžių veiks bankomatai ir atsiskaitymai mokėjimo kortelėmis internetinėse parduotuvėse.

Kornelija Mykolaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.