„Luminor“ mokėjimai vis dar sutrikę, klientų užklausas nagrinės ir savaitgalį

 

Nuo gegužės 24 d. 11 val. „Luminor“ banke sutriko „Luminor|DNB“ klientų išeinančių ir įeinančių pervedimų eurais į kitus Lietuvoje ir užsienio šalyse registruotus bankus vykdymas. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Nuo gegužės 24 d. 11 val. „Luminor“ banke sutriko „Luminor|DNB“ klientų išeinančių ir įeinančių pervedimų eurais į kitus Lietuvoje ir užsienio šalyse registruotus bankus vykdymas. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-25 12:24, atnaujinta 2018-05-25 17:10

Nuo gegužės 24 d. 11 val. „Luminor“ banke yra sutrikęs „Luminor|DNB“ klientų išeinančių ir įeinančių pervedimų eurais į kitus Lietuvoje ir užsienio šalyse registruotus bankus vykdymas, taip pat ir tarp „Luminor|DNB“ ir „Luminor|Nordea“ sąskaitų. Mokėjimai „Luminor|DNB“ viduje vyksta įprastai.

 „Apgailestaudami pranešame, kad šiandien „Luminor|DNB“ klientų mokėjimai nebuvo įvykdyti. Tai yra išskirtinė situacija mūsų banke, kuomet sutrikus mus aptarnaujančio banko – korespondento IT sistemoms, nuo gegužės 24 d. negalime įvykdyti ir gauti pervedimų. Situacija yra sprendžiama aukščiausiu su inicidentu susijusių partnerių lygiu, o  “Luminor” banko vadovai skiria visus įmanomus resursus ir deda visas pastangas, kad įprastas pervedimų rėžimas būtų kuo greičiau atstatytas", - rašoma banko išplatintame pranešime.

Gegužės 25 d. darytus pervedimus klientai gali atšaukti prisijungę prie savo interneto banko. Gegužės 24 d. pervedimai bus atlikti iš karto išsprendus techninius sutrikimus. Kiekvieną kliento užklausą ir skundą nagrinėsime individualiai, visus klientų klausimus spręsime bei tvarkysime ir šeštadienį bei sekmadienį.

Bankas atsiprašo savo klientų dėl problemų, kurias galėjo sukelti toks veiklos sutrikimas.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.