Kvitų žaidimas atsinaujina – didiesiems prekybos centrams parodė špygą

Nuo pirmadienio įsigalioja pakeitimai Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) Kvitų žaidime. Prizinis fondas bus padidintas 300 tūkst. eurų, didės ir savaitinių laimėtojų skaičius.

Kiekvieną antradienį bus skelbiama nebe po 10, o po 100 laimingųjų kvitų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kiekvieną antradienį bus skelbiama nebe po 10, o po 100 laimingųjų kvitų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2019, 8:24 AM

Kiekvieną antradienį bus skelbiama nebe po 10, o po 100 laimingųjų kvitų, kurie jų savininkams atneš piniginius laimėjimus po 50 eurų.

Pagal iki šiol galiojusias Kvitų žaidimo taisykles, per savaitę savaitinių prizų laimėtojams buvo išdalinami apie 2 tūkst. eurų vertės piniginiai laimėjimai, įsigaliojus naujoms taisyklės ši suma išauga iki 5 tūkst. eurų. Kiekvieną pirmąjį mėnesio antradienį ir toliau bus skelbiamas vienas 5 tūkst. eurų laimėtojas.

Praplečiamas ir Kvitų žaidime galinčių dalyvauti prekybos ir paslaugų vietų sąrašas. Nuo pirmadienio į žaidimą įtraukiamos ir kitos prekybos vietos, išskyrus 6 didžiųjų prekybos tinklų parduotuves. Dalyvauti loterijoje negalės didieji „Maximos“, „Iki“, „Rimi“, „Lidl“ ir „Senukų“ prekybos tinklai. Toks sprendimas priimtas atsižvelgiant į tai, kur neapskaitytų pajamų rizika yra didesnė. Kai kurie verslo atstovai šį sprendimą jau įvertino kaip iškreipiantį konkurenciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.