Savaitgalį PLC „Mega“ siaus nuolaidos ir dovanos

Lapkričio 22-24 d. prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ lankytojų laukia išskirtinė akcija „JUODAS MALONUMAS gauti dovanų už pirkinius...“, kurios metu prekybos centro lankytojai gali ne tik įsigyti trokštamas prekes gerokai pigiau, bet už įsigytus pirkinius dar gauti vertingų dovanų.

 PLC „Mega“ nuotr.
 PLC „Mega“ nuotr.
 PLC „Mega“ nuotr.
 PLC „Mega“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 22, 2019, 1:46 PM, atnaujinta Nov 22, 2019, 6:30 PM

„Psichologai seniai įrodė, kad pirkimas – vienas maloniausių laiko praleidimo būdų, leidžiančių ne tik atsipalaiduoti ir apdovanoti save po sunkios darbo dienos, bet dabar dar ir pasirūpinti dovanomis artėjančioms šventėms. O kai tai gali padaryti gerokai pigiau ir už pirkinius dar gauti dovanų, tai jau ne šiaip malonumas, tai – juodas malonumas. Todėl taip ir pavadinome šią, jau antrus metus vykstančią akciją“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Šį penktadienį – sekmadienį vykstančios akcijos metu PLC „Mega“ įsikūrusiose parduotuvėse, restoranuose, pramogų ir paslaugų vietose taikomos net iki 50 proc. siekiančios nuolaidos ir specialūs pasiūlymai, o „Megos“ centrinėje aikštėje prie akvariumo lankytojų laukia stilinga „Juodo malonumo“ žaidimo ir poilsio erdvė.

Visi pirkėjai, įsigiję prekių už 50 eurų ar didesnę sumą (galima sumuoti net du pirkimo kvitus), „Juodo malonumo“ erdvėje gali sukti laimės ratą ir laimėti išskirtines dovanas, kurių net septyni tūkstančiai: dovanų čekiai, kvepalai, kosmetikos priemonės ir kūno priežiūros rinkiniai, kino bilietai, saldumynai ir kitos vertingos dovanos.

Centrinėje aikštėje pirkėjų laukia ne tik dovanos už pirkinius, bet ir nemokamos degustacijos, automobilių ir kosmetikos pristatymai.

„Žinoma, kaip ir bet kurią akciją „Megoje“, šią taipogi lydi šventinė atmosfera. Kiekvieną dieną „Juodo malonumo“ erdvėje nuotaiką kurs DJ‘ai, o šalia įkurtame kavos, gaiviųjų gėrimų ir skanėstų bare, lankytojams pasiūlysime pailsėti prie kavos puodelio ir pasimėgauti vienu iš siūlomų juodų skanėstų“, – kviečia I. Goštautaitė-Gedutė.

Akcija „Juodas malonumas“ PLC „Mega“ vyks š. m. lapkričio 22-24 dienomis, nuo 10 iki 21 val. DJ pasirodymai kiekvieną akcijos dieną vyks nuo 16 val. Tris dienas truksiančių nuolaidų sąrašas: https://www.mega.lt/akcijos-naujienos-renginiai/juodas-malonumas-gauti-dovanu-uz-pirkinius-11-22

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.