„Wizz Air“ atnaujina skrydžius iš Vienos – ketina skraidinti į daugiau nei 20 miestų

Vengrijos pigių skrydžių oro linijų bendrovė „Wizz Air“ paskelbė nuo penktadienio atnaujinanti skrydžius iš Vienos Austrijoje. Per artimiausias kelias savaites bendrovė ketina iš Vienos skraidinti į daugiau nei 20 miestų.

Per artimiausias kelias savaites bendrovė ketina iš Vienos skraidinti į daugiau nei 20 miestų.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Per artimiausias kelias savaites bendrovė ketina iš Vienos skraidinti į daugiau nei 20 miestų.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2020, 2:14 PM, atnaujinta Apr 28, 2020, 2:19 PM

Nuo gegužės 1 d. bus atnaujinti skrydžiai iš Vienos į Salonikus Graikijoje, Dortmundą Vokietijoje, Lisaboną Portugalijoje, Oslą Norvegijoje ir Eindhoveną Nyderlanduose, o skrydžiai į kitus miestus iš Vienos bus atnaujinti vėliau gegužę.

Bendrovė taip pat ketina skraidinti iš Vienos į Romą ir Milaną Italijoje, Tenerifę ir Valensiją Ispanijoje, tačiau, perspėjo „Wizz Air“, „dėl kelionių apribojimų pokyčių sąrašas gali keistis“.

Oro linijų bendrovė patikino nusprendusi imtis saugumo priemonių, kurios sumažins užsikrėtimo riziką. Tarp priemonių – lėktuvų dezinfekavimas kiekvieną naktį, atstumo tarp žmonių reikalavimai registruojantis oro uoste ir lipant į lėktuvą. Lėktuvuose keleiviams taip pat bus dalijamos dezinfekcinės servetėlės.

„Wizz Air“ taip pat žada apmokyti skrydžio palydovus, kaip atpažinti ir elgtis su užsikrėtusiais žmonėmis.

Savaitgalį bendrovė pranešė atnaujinanti veiklą Londono Lutono oro uoste, iš ten „Wizz Air“ skraidins į daugiau nei dešimtį miestų, daugiausia Rumunijoje.

„Wizz Air“ taip pat ketina atnaujinti veiklą Budapešte Vengrijoje ir gegužę iš ten skraidinti į Madridą Ispanijoje ir Berlyną Vokietijoje.

Nuo koronaviruso pandemijos ypač nukentėjo aviacija, o daugelio oro linijų finansinė padėtis yra prastos būklės, nes skrydžių paklausa iki ankstesnio lygio gali neatsigauti dar kelis metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.