Vestuvėms paprašė dovanoti ne gėles, bet loterijos bilietus – laimėjo neįtikėtiną pinigų sumą

Kiekvienas laimėjimas loterijoje kupinas didžiulio džiaugsmo. Tačiau, kai kurie laimėjimai būna tokie ypatingi, jog jais net sunku patikėti. Tokia – ir vilniečių Evelinos ir Tomo „Teleloto“ Didžiojo prizo – 15 273 eurų – laimėjimo istorija.

 Pora laimingą loterijos bilietą gavo dovanų.   <br> Lrytas.lt montažas.
 Pora laimingą loterijos bilietą gavo dovanų.   <br> Lrytas.lt montažas.
 Pora laimingą loterijos bilietą gavo dovanų.   <br> T.Bauro nuotr. 
 Pora laimingą loterijos bilietą gavo dovanų.   <br> T.Bauro nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-07-30 11:34

„Mes – ant nesibaigiančios emocijų „bangos“! – pokalbį su didžiulėmis šypsenomis veiduose pradėjo pora. – Laimingas bilietas – vestuvių dovana, kurią gavome prieš kelias dienas!“

Sekmadienį vestuves atšventusi pora šventės svečių prašė jiems vietoje gėlių padovanoti loterijos bilietų.

„Pirmadienį vakare grįžome į Vilnių vis dar kupini šventės emocijų ir apimti euforijos. Turėjau daug energijos, todėl pradėjau tikrinti dovanų gautus loterijos bilietus. Jų turėjome daugiau nei 100.

Suvedusi laimingo bilieto numerį pamaniau, kad padariau klaidą. Bijojau pati dar kartą tikrinti tą bilietą, todėl pažadinau vyrą ir greitai padariau momentinę telefono ekrano kopiją. Antrą kartą pamatę, jog bilietas laimėjo daugiau nei 15 000 eurų, negalėjome patikėti. Tai reiškė, kad ką tik pasidžiaugę svajonių švente, dar ir laimėjome loterijoje!“ – sakė Evelina.

Kitą rytą pora nusprendė pasižiūrėti „Teleloto“ laidos įrašą, norėjo pamatyti Didžiojo prizo laimėjimo momentą.

„Simboliška, kad tuo metu kai riedėjo auksinis kamuoliukas, mes jau šokome šventinius šokius“, – šypsojosi Tomas.

Dar prieš šventę pora nusprendė, kad nesvarbu kokią sumą laimės, dalį jos paaukos, o likusius pinigus investuos į būsto pirkimą.

„Mums, jaunai, viską dar tik pradedančiai šeimai, laimėjimas bus puiki paskata perkant būstą. Stengsimės šį sėkmės momentą išnaudoti visose gyvenimo srityse“, – pasakojo Tomas.

Džiaugsmu spinduliuojanti pora viso pokalbio metu vienas per kitą kartojo, kaip sunku patikėti, jog per vieną dieną tiek visko nutiko.

„Sekmadienis buvo labai laiminga diena. Dalinomės savo meile su artimaisiais ir draugais, kurie besidžiaugdami mūsų santuoka linkėjo ir laimėjimų. Jų palinkėjimai išsipildė tą pačią dieną. Net mums patiems sunku patikėti, kad pasitaiko tokių dienų, kaip ši“, – šypsojosi laimėtojai.

Pokalbio pabaigoje, jau atsisveikinus, Evelina palinko prie Tomo ir su dar šiltesne šypsena nei iki tol, pasakė: „Prisimeni posakį, kad tiems, kam sekasi loterijoje, nesiseka meilėje? Neįtikėtina. Mums pasisekė ir meilėje, ir loterijoje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.