Fiksuoja, kad mažmeninės elektros kainos pasiekė 15 mėnesių rekordines žemumas

Patvirtinus 22,7 ct/kWh visuomeninio elektros tiekimo kainą antrajam metų pusmečiui, energetikos sprendimų bendrovė „Elektrum Lietuva“ tam pačiam periodui siūlo užfiksuoti 20,99 ct/kWh tarifą, rašoma bendrovės pranešime žiniasklaidai.

„Elektrum Lietuva“ siūlo pusmečiui užfiksuoti 20,99 ct/kWh tarifą.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Elektrum Lietuva“ siūlo pusmečiui užfiksuoti 20,99 ct/kWh tarifą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2023, 12:50 PM

„Šiuo metu rinkoje susiklosčiusios sąlygos yra itin palankios ne tik 460 tūkst. visuomeninio elektros tiekimo vartotojų, bet ir tiems nepriklausomų tiekėjų klientams, kurie anksčiau yra užfiksavę didesnės kainos planus.

Būtent dabar yra tinkamiausias metas peržiūrėti turimas sutartis ir pasirinkti patraukliausią pasiūlymą rinkoje – pavyzdžiui, mūsų siūlomos kainos nuo metų pradžios jau sumažėjo daugiau nei 40 proc. ir šiuo metu yra žemiausiame lygyje per pastaruosius 15 mėnesių“, – sako „Elektrum Lietuva“ direktorius M. Giga.

Bendrovė praneša, kad atsižvelgdama į neseniai priimtus įstatymo pakeitimus, pagal kuriuos elektros tiekėjai turi siūlyti standartinius 12 ir 24 mėnesių trukmės fiksuotų tarifų planus, „Elektrum Lietuva“ šią savaitę taip pat papildė savo paslaugų krepšelį naujais planais.

Norintiems užsitikrinti kainą 1 metams, bendrovė nuo liepos siūlo rinktis 22,32 ct/kWh fiksuotos kainos tarifą. Pageidaujantys dar didesnio stabilumo gali rinktis 24 mėn. trukmės planą – tokiu atveju vienos laiko zonos kaina siekia 23,95 cento.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.