„Lindström“ įsigijo kilimėlių nuomos verslą Lietuvoje

Tekstilės nuomos paslaugas teikianti kompanija „Lindström“ birželio mėnesį įsigijo kilimėlių nuomos verslą iš UAB „Lazdijų butų ūkis“. Sandoris nenumato personalo pasikeitimų – UAB „Lazdijų butų ūkis“ ir toliau teiks komunalines bei namų administravimo paslaugas šalies nekilnojamo turto valdytojams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2012, 1:14 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:01 AM

„Šis įsigijimas dar labiau sustiprins mūsų pozicijas, teikiant kilimėlių nuomos verslo paslaugas Lietuvoje. Dabar Lietuvos rinkoje galime tvirtai siekti savo verslo programoje „Vision 2016“ numatytų tikslų – tapti lyderiais 20-tyje pasaulio šalių“, – pabrėžė Mikas Hartikainenas, vyresnysis „Lindström“ viceprezidentas veiklai Europos ir Azijos rinkose.

Anot M. Hartikaineno, Lietuvoje veiklą „Lindström“ pradėjo 1998 metais, ir susikūrė stiprų pagrindą tolimesniam augimui šalyje.

„Mums pavyko rasti tinkamus žmones – patyrusius ir entuziastiškus profesionalus. Tai buvo pagrindinis mūsų sėkmės šioje rinkoje elementas, – teigia M. Hartikainenas. – Lietuvoje matome daug „verslas verslui“ tipo paslaugų, tokių kaip tekstilės nuoma, potencialo. Tekstilės nuoma klientams leidžia visiškai išvengti investicijų į tekstilę ir sutelkti savo dėmesį į pagrindinę savo veiklą. Šiuo metu „Lindström“ paslaugoms Lietuvos rinkoje pastebimas didelis poreikis.“

Tekstilės nuomos kompanijos „Lindström“ veiklos tikslas – stiprinti savo klientų įvaizdį. „Lindström“ teikiamos kilimėlių ir darbo drabužių nuomos paslaugos palengvina kasdienį užsakovų gyvenimą už lanksčią kainą rinkoje. „Lindström“ savo veikloje siekia socialiai atsakingos įmonės bei gerbiamo darbdavio statuso. Šiuo metu kompanijos filialuose 21-noje pasaulio šalyje dirba per 2,5 tūkst. darbuotojų. 2011 metais „Lindström“ grupės apyvarta siekė 262 mln. eurų (904,63 mln. litų).

Lietuvoje „Lindström“ teikia kilimų ir darbo drabužių nuomos paslaugas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.