Pradėti remontuoti dar vieni miesto laiptai

Šį antradienį konkursą laimėjusios įmonės „Autokausta“ darbininkai ėmėsi tarp Dzūkų g. ir Žemaičių g. esančių laiptų remonto. Čia bus sudėtos trūkstamos naujos granitinės pakopos ir sutvirtintos klibančios senosios.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2012, 4:29 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:04 PM

Darbus buvo ruošiamasi pradėti pirmadienį, tačiau pradėjus lyti, planus teko atidėti kitai dienai. Tuo pat metu darbininkai tęsia prieš savaitę pradėtą laiptų tarp Putvinskio g. ir Aušros g. remontą. Jei oras išliks palankus, dar šią savaitę remonto darbai įsibėgės ir kitose vietose.

Darbininkai įrengs naujus turėklus bei trūkstamas Studentų g. ir Saulės g. jungiančių laiptų pakopas. Panašūs darbai laukia ir remontuojant dvejus laiptus, vedančius iš Tunelio g. į Džiugo g. ir į Perkūno al.

Daugiau darbų teks atlikti remontuojant Eivenių g. ir Jonavos g. laiptus. Čia bus ne tik sutvarkyti turėklai ir pakopos, bet ir perklotos aikštelės. Jei oras bus palankus, planuojama 6 miesto laiptų remontą baigti jau kitos savaitės pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.