Investicijos į plėtrą atsipirko

Nors biuro prekių rinka yra ypač priklausoma nuo sezoniškumo faktoriaus, šią vasarą verslininkai sulaukė didesnio užsakymų skaičiaus. Birželio – rugpjūčio mėnesiais UAB „Office System“ užsakymų kiekis išaugo 8 proc., apyvarta – 29 proc., o bendrasis pelnas padidėjo net 48 proc., palyginus su 2011 m. tuo pačiu periodu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-24 16:07, atnaujinta 2018-03-16 14:58

„Paprastai vasaros mėnesiais ir užsakymų skaičius, ir vidutinis pirkėjo krepšelis būdavo mažesni. Klientai atostogauja, mažiau reikia kanceliarinių priemonių, be to, atostogauja žmonės, atsakingi už jų įsigijmą. Šią vasarą tendencijos sėkmingai išvengėme pritraukdami naujų klientų ir išplėtę regioninių atstovybių tinklą“ – teigia „Office System“ direktorius, Gediminas Kriauza.

Gegužės mėnesį „Office System“ įsteigė atstovybes Klaipėdoje ir Šiauliuose, birželį įsikūrė Kaune, Panevėžyje bei Alytuje.

„Investicijos į plėtrą jau davė pirmąją grąžą. Taip pat augo ir esamų klientų vidutinis pirkėjo krepšelis. Pardavimai prilygsta bene sėkmingiausių praėjusiųjų metų mėnesių – rugsėjo ir lapkričio – rodikliams” – sako G. Kriauza.

Pasak G. Kriauzos, vasarą labiausiai sumažėja paklausa biuro baldams, taip pat smulkioms kanceliarinėms prekėms: rašymo priemonėms, bloknotams, lipniems lapeliams ir panašiems produktams. Nepriklausomai nuo metų laiko, visada paklausus yra biuro popierius, segtuvai, spausdintuvų dažų kasetės.

„Vienų prekių poreikis sumažėja, tačiau kitų – auga. Mūsų versle labai geras pavyzdys yra karštuoju sezonu net iki 4 kartų padidėjusi paklausa gaiviesiems gėrimams. Beveik dukart išauga ir paklausa higienos priemonėms“, – sako G. Kriauza.

Birželio – rugpjūčio mėnesiais paklausiausios prekės buvo: biuro popierius, segtuvai, gaivieji gėrimai, higienos ir buities priemonės, spausdintuvų dažų kasetės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.