„Rinkis prekę lietuvišką“: pirkėjai apgulė dešras ir duoną

Lietuviai moka pagaminti dešrą be jokių E, iškepti skalsią duoną, pasiūti palaidinę ir kailinę kepurę – tuo dar kartą gali įsitikinti ketvirtą kartą Kaune rengiamos parodos „Rinkis prekę lietuvišką“ lankytojai.

Didžiausios eilės nuo penktadienio ryto išsirikiavo prie rūkytų žvėrienos ir kiaulienos gaminių, lietuviško šokolado ir duonos.<br>M. Patašius
Didžiausios eilės nuo penktadienio ryto išsirikiavo prie rūkytų žvėrienos ir kiaulienos gaminių, lietuviško šokolado ir duonos.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Ingrida Žirlienė

Oct 5, 2012, 4:39 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:05 AM

Šiųmetė paroda staigmenų nepateikė, tačiau renginys pamažu populiarėja: pernai jame dalyvavo 65 įmonės, šiemet jų jau 80. Parodoje pristatomi išskirtinai tik Lietuvoje gaminami produktai ir paslaugos.

Nepaisant 5 litus kainuojančio bilieto, jau nuo pirmos parodos dienos ryto prie „Žalgirio“ arenos kasų būriavosi nemažai kauniečių.

Parodoje galima rasti ir liftų, ir šildymo katilų, ir spalvingų žaidimų vaikams. Šiemet renginyje dalyvaujančios įmonės tikisi sulaukti ne tik lietuvių, bet ir pirkėjų iš užsienio dėmesio.

Šiemet rinktis lietuvišką prekę ragins nemažai lengvosios pramonės atstovų: pirkėjams siūlomi vilnos paltai, ekologiškas apatinis trikotažas, kailinės kepurės, kailiniai, veltos šlepetės, antklodės.

Didžiausios eilės nuo penktadienio ryto išsirikiavo prie rūkytų žvėrienos ir kiaulienos gaminių, lietuviško šokolado ir duonos.

Parodos organizatoriai bendrovė „Ekspozicijų centras“ ir Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija atliko ir namų darbus: į parodą pakvietė ir užsieniečių. Kiek jų apsilankys lietuviškoje parodoje – sunku prognozuoti.

Paroda „Rinkis prekę lietuvišką“ vyks spalio 5-7 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šiemet parodos lankymas mokamas ir kainuoja 5 litus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.