Karštas stiuardeses „Ryanair“ aprengė bikiniais ir atvėsino vandeniu (video)

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ tęsia tradiciją atkreipti į save dėmesį nurengdama stiuardeses. Airijos bendrovė pristatė 2013 metų kalendorių, kuriame puikuojasi gražių darbuotojų nuotraukos. Maudymosi kostiumėliais apsivilkusių merginų kūnai blizga tarsi po linksmų maudynių vandenyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2012, 8:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:06 AM

Bendrovės atstovai visada pabrėžia, kad už kalendorius gauti pinigai atitenka labdarai. Šį kartą noriai apsinuoginusios palydovės pasitarnaus Lenkijos TVN fondui. Už parduotus kalendorius tikimasi surinkti bent 100 tūkstančių eurų.

Dalyvauti fotosesijoje buvo atrinkta 12 dailių stiuardesių. Visos jos prieš tai buvo pareiškusios norą nusirengti labdaros tikslais.

Kalendoriaus kaina - 10 eurų (34 litai).

Anot britų žiniasklaidos, į bendrovę dėl labdaros šiemet kreipėsi net 450 įvairių fondų - išsirinkti partnerį buvo sudėtinga užduotis. Fondas TVN už gautas lėšas tikisi padėti ligoninei įsigyti aparatūros, reikalingos cistine fibroze sergantiems vaikams gydyti.

„Ryanair“ leidžia tokius kalendorius nuo 2008 metų. Už juos gautos lėšos kasmet skiriamos įvairioms labdaros organizacijoms.

Akcijos priešininkai pareiškė, kad „Ryanair“ naudoja kalendorių su pusnuogėmis merginomis savo reklamos tikslais.

2009 metais Mary Honeyball, viena Didžiosios Britanijos leiboristų partijos lyderių, apkaltino „Ryanair“ tuo, kad ji „kuria seksualinį aviacijos pramonės įvaizdį“, siekdama savo pelno.

Oro bendrovės vadovas Michaelas O`Leary atsakydamas į tai pareiškė, kad M. Honeyball neturi humoro jausmo, ir nusiuntė parlamentarei vieną kalendorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.