Šiaulių bankas keičia įkainius už komunalinių mokesčių įmokas

Šiaulių bankas, kurį laiką įmokoms už komunalinius mokesčius skelbęs akciją ir taikęs žemesnius įkainius, nuo 2013 m. liepos 1 d. šiuos mažesnius paslaugų įkainius patvirtina kaip tipinius įkainius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 12:47 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:23 AM

Nuo šiol Šiaulių banko klientai bet kada per internetinės bankininkystės sistemą „SB linija“ susimokėti už komunalines paslaugas (dujas, vandenį, elektrą, šildymą, šiukšlių išvežimą ir kt. komunalines paslaugas) gali be jokio mokesčio.

Klientams, banko skyriuose atsiskaitantiems už komunalines paslaugas grynaisiais pinigais, iš sąskaitos banke arba iš mokėjimo kortelės sąskaitos, tipinis banko įkainis mažinamas daugiau kaip triskart – nuo 2,50 Lt iki 0,70 Lt.

Įmokos už komunalinius mokesčius, priimamos pagal bendrąsias atsiskaitymo knygeles (kai viename knygelės lape nurodyta keletas paslaugų) taip pat klientams kainuos pigiau, t. y. 0,70 Lt. Anksčiau banko padaliniuose už šią paslaugą reikėjo mokėti 2,50 Lt komisinį mokestį. 0,70 Lt įkainis įsigalioja ir kitoms įmokoms už įvairias paslaugas, mokant Šiaulių banko mokėjimo kortele arba iš banko sąskaitos banko skyriuose bei atsiskaitant internetu per „SB liniją“.

Už komunalines paslaugas Šiaulių banke taip pat galima atsiskaityti tiesioginiu debetu, kai mokėtina suma nurašoma nuo kliento sąskaitos. Tokią paslaugą Šiaulių bankas siūlo nemokamai, jeigu paslaugų teikėjas yra sudaręs su banku tiesioginio debeto paslaugų teikimo sutartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?