Nuo balandžio - nauji pasiūlymai kelionėms į Turkiją ir Tunisą

Kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ nuo balandžio skraidins į Turkiją ir Tunisą. Į abi šalis keliauti bus siūloma visą vasaros sezoną: skrydžiai į Turkiją prasidės balandžio 11 d., į Tunisą – balandžio 20 d. ir vyks iki spalio pabaigos.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 30, 2013, 11:29 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:06 PM

Kelialapiai poilsiautojams bus išduodami 7, 9, 10, 11 arba 14 dienų.

Kelionių organizavimo kompanijos direktorius Silvestras Sušickis teigė, jog vasaros sezono metu poilsiautojai turės platų kurortų ir viešbučių pasirinkimą.

„Go Planet Travel“ skrydžius vykdys iš Vilniaus oro uosto į Bodrumą ir Antaliją Turkijoje bei Enfidą Tunise. Skrydžiai vyks kas savaitę.

Turkija Lietuvoje yra viena populiariausių atostogų krypčių jau daugiau negu dešimtmetį. 2012 m., Lietuvos statistikos departamento duomenimis, daugiau negu kas penktas (22,7 proc.) šalies kelionių organizatorių ir agentūrų paslaugomis besinaudojęs poilsiautojas vyko į Turkiją.

Tunisas ilgą laiką lietuviams buvo mažiau pažįstamas, tačiau pernai „Go Planet Travel“ pasiūlė atostogas ir šioje šalyje.

Kelialapių į Turkiją kainos prasidės nuo 869 litų, į Tunisą – nuo 1259 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.