Finansų maklerių asociacijoje - nauji veidai

Lietuvos finansų maklerių asociacijos (LFMA) metiniame susirinkime asociacijos prezidentu išrinktas  finansų maklerio įmonės „Orion Securities“ direktorius Alius Jakubėlis. Jis pakeitė 5 metus asociacijai vadovavusį Marių Dubnikovą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-15 12:28, atnaujinta 2018-02-14 16:08

„Lietuvos kapitalo rinka gyvuoja daugiau nei dvidešimt metų, tačiau indėliai ir nekilnojamasis turtas išlieka pagrindiniais taupymo ir investavimo įrankiais. Šiandien bankuose yra 47 milijardai litų, už kuriuos mokamos minimalios palūkanos, nors tie pinigai galėtų sukurti daugiau vertės tiek šalies ekonomikai, tiek tiems patiems indėlininkams, jei jie pasirinktų kitus finansinius instrumentus. Taigi, šalia asociacijos narių džiaugsmų ir problemų, manau, būtina aktyviai imtis ir investavimo švietimo veiklos“, – sakė A.Jakubėlis.

Savo valią išreiškę rinkos dalyviai tikisi, kad su naujuoju prezidentu priešakyje asociacija  aktyviai sieks kapitalo rinkos sąlygų gerinimo, skatins produktyvų bendravimą su priežiūros ir mokesčių institucijomis, kurs palankią verslui aplinką, populiarins investavimą ir kartu stiprins asociacijos narių bendravimą bei bendradarbiavimą.

LFMA prezidentas pagal patvirtintus įstatus renkamas vienerių metų kadencijai. LFMA vienija finansų maklerių įmones ir bankų finansų maklerio departamentus jau daugiau kaip 20 metų. Asociacija taip pat yra Lietuvos verslo konfederacijos narė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.