Į kovą dėl Turkijos gerbėjų stoja naujas kelionių rengėjas

Populiariausia lietuvių poilsio kryptis – Turkija. Tai nesikeičia jau keliolika metų. Į šio saulėto krašto kurortus lietuvius skraidina seniai rinkoje įsitvirtinę kelionių organizatoriai. Nuo šiol į kovą dėl Turkijos aistruolių stoja naujokas. Jis žada į Antaliją, o vėliau ir kitomis kryptimis skraidinti pigiau nei konkurentai.

Daugiau nuotraukų (1)

Aida Murauskaitė

Apr 15, 2014, 11:38 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:08 PM

Pirmoji suplanuota rinkos naujoko „Plius Travel“ kelionė – per Velykas. Jo užsakymu į Antaliją 148 lietuvius skraidins turkų oro bendrovė „Corendon“. Gegužės 4-ąją kelionių rengėjas pradės keliones į Kretą, Chaniją. Į šią Graikijos salą vasaros sezonu kas savaitę skraidins graikų avialinijos „Aergean Airlines“.

„Mes – žemų sąnaudų bendrovė. Tikimės, kad mūsų klientais taps tie, kurie mėgsta keliones planuotis patys. Mūsų siūloma kaina – 10 procentų mažesnė, nei pavyktų patiems keliautojams įsigyti bilietus, apgyvendinimo ir pervežimo paslaugas“, - apie tai, kad neteks kariauti konkurencinio karo su didžiaisiais rinkos žaidėjais, aiškino „Plius Travel“ valdančios bendrovės „Freshtravel“ vadovas Gediminas Kerys.

Keliones taupiesiems siūlo ir kiti rinkos žaidėjai, tačiau G.Kerys aiškino, kad prie jų nurodomos kainos tenka pridėti papildomų išlaidų: mokestį už bagažą, pervežimą iš ir į oro uostą, ankstyvą apgyvendinimą ir vėlyvą išsiregistravimą iš viešbučio.

„Mes bendradarbiaujame su partneriais Graikijoje ir Turkijoje, tad mūsų kainos mažesnės“, - aiškino G.Kerys.

Pasak jo, pirmasis lėktuvas į Turkiją jau pilnas, antrajame liko kiek daugiau nei dešimtadalis vietų. Poilsio Antalijoje kaina – nuo 699 litų.

Žiemą „Plius Travel“ ketina pasiūlyti poilsį Ispanijoje. Taip pat įmonė ilgainiui pasiūlys keliones su žemų sąnaudų reguliariųjų skrydžių įmonėmis.

Kol kas keliones su šia turizmo įmone įsigijo tūkstantis klientų. „Plius Travel“ viliasi, kad iki metų pabaigos jų paslaugomis pasinaudos ir į poilsines keliones išvyks apie 12 tūkst. turistų, o organizatoriaus pardavimai sieks 20 mln. litų.

Kelionių organizatoriaus veiklos dokumentus „Plius Travel“ gavo pernai balandį, o kaip kelionių agentūra veikia nuo 2009-ųjų. Pasak direktoriaus, įmonė pasirūpino draudimu – jis siekia 350 tūkst. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.