TEO vadovų komandoje – naujas narys

Telekomunikacijų bendrovės TEO valdyba TEO Finansų ir strateginio planavimo padalinio vadovu paskyrė Larsą Boliną. Jis prie TEO vadovų komandos prisijungs birželio pabaigoje. L.Bolinas bus atsakingas ne tik už bendrovės finansų valdymą, bet ir už verslo strategijos planavimą, jos įgyvendinimo kontrolę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 6:54 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:23 PM

51 metų L.Bolinas pastaruosius ketverius metus vadovavo bendrovės „TeliaSonera“ Plačiajuosčio ryšio srities Verslo kontrolės padaliniui Švedijoje. Profesinę karjerą 1990 metais pradėjęs bendrovėje „Telia“, nuo 2005 metų jis užėmė įvairias vadovaujamas pareigas verslo kontrolės, planavimo, verslo plėtros srityse.

L.Bolinas yra baigęs Stokholmo ekonomikos mokyklos verslo valdymo magistro studijas, taip pat Geteborgo Chalmers universiteto gamybinės inžinerijos magistratūrą. Jis taip pat yra studijavęs Geteborgo ekonomikos mokykloje.

„Džiaugiuosi, kad prie TEO vadovų komandos prisijungė tokią didelę strateginio planavimo patirtį turintis vadovas. Larso kompetencija, įvairiapusė tarptautinė patirtis telekomunikacijų srityje bus itin naudinga įgyvendinant TEO organizacijos pokyčius, kuriais siekiame būti arčiau kliento, efektyviau ir greičiau pasiūlyti jiems tinkamiausius sprendimus“, – teigė TEO generalinis direktorius Kęstutis Šliužas.

„Esu dėkingas už TEO valdybos man parodytą pasitikėjimą. Man labai įdomi galimybė dirbti bendrovėje, užimančioje lyderės pozicijas Lietuvos telekomunikacijų rinkoje. Žinau, kad ši rinka Lietuvoje yra itin dinamiška, todėl bus įdomu pritaikyti savo Skandinavijos rinkose sukauptą patirtį ir prisidėti prie šios sėkmingos bendrovės verslo plėtros“, – teigė L.Bolinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti