Pastatė gamyklą Vilniuje, o dabar žvalgosi į Omaną

Saulės baterijų sudedamąsias

Pasak V.Janulevičiaus, vienintelė kliūtis yra tai, kad Lietuva Persijos ilankoje neturi nei ambasadų, nei komercijos atstovų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pasak V.Janulevičiaus, vienintelė kliūtis yra tai, kad Lietuva Persijos ilankoje neturi nei ambasadų, nei komercijos atstovų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 12, 2015, 8:33 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 10:46 AM

„Verslo žinioms“ „BOD Group“ vadovas Vidmantas Janulevičius teigė, kad iš pradžių „BOD Group“ eksportuotų savo produkciją, jei reikalai klostytųsi sklandžiai, tuomet kurtų filialą Omane ir statytų gamyklą, kuri gali teikti paslaugas ir gretimiems regionams.

„Esu optimistiškai nusiteikęs. Tik apmaudu, kad Persijos įlankos šalyse Lietuva neturi nei ambasadų, nei komercijos atstovų. Pavyzdžiui, Omaną kuruoja komercijos atašė Londone. O būtent šiuose regionuose dabar didžiausios perspektyvos ir verslui labiausiai reikia pagalbos.

Manau, valstybė galėtų paaukoti dalį ambasadų ES, kur verslas daug ką gali savarankiškai susitvarkyti, ir nukreipti dalį pajėgų į Pietryčių Azijos ir arabų šalis“, – siūlė V. Janulevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.