„Barbora“ atidarė prekybos centrą telefone

Nusipirkti maisto ir kasdienes prekes nuo šiol bus dar paprasčiau – nebereikės nei eiti į parduotuvę, nei ieškoti kompiuterio. Elektroninė parduotuvė „Barbora“ pristatė pirmąją šalyje programėlę išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams, kuri leis patogiai išsirinkti reikalingas prekes ir jas užsisakyti pasirinktu adresu bei pirkėjo pageidaujamu metu Vilniuje.

Programėlė suteikia tokias pat galimybes, kaip ir elektroninė parduotuvė.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Programėlė suteikia tokias pat galimybes, kaip ir elektroninė parduotuvė.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-13 12:29, atnaujinta 2018-01-04 00:10

„Mūsų pirkėjams norime suteikti galimybę užsisakyti prekių iš bet kur – ilsintis prie ežero, pietaujant ar nuobodžiaujant per užsitęsusį posėdį. Manau, programėlė išmaniesiems telefonams bus ypač patogi šiltuoju metų laiku, kai žmonės nori daugiau laiko leisti gamtoje, užmiestyje. Retas kuris su savimi tada pasiima kompiuterį, o štai telefonas visada po ranka. Tad užsisakyti prekes bus galima nors ir iš parko, paežerės ar sodybos, o po kelių valandų, pasirinktu laiku, jos bus atvežtos pirkėjui į namus“, – sakė „Barbora“ direktorius Tomas Kibildis.

Nemokamą, mobiliesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams su „iOS“ ir „Android“ operacinėmis sistemomis pritaikytą, „Barbora“ programėlę galima parsisiųsti iš „App Store“ ir „Google Play“ internetinių parduotuvių.

Ši programėlė suteikia tokias pat galimybes, kaip ir elektroninė parduotuvė. Pirkėjas gali išsirinkti iš daugiau nei 7000 prekių asortimento, pasirinkti pristatymo adresą ir patogų laiką, sudaryti pirkinių sąrašą ar tiesiog virtualiai pasižvalgyti po parduotuvės lentynas, sužinoti, kokios akcijos bei specialūs pasiūlymai galioja tądien elektroninėje parduotuvėje.

„Jei pirkėjas su „Barbora“ vartotojo paskyra yra susiejęs savo banko mokėjimo kortelę arba naudoja mobilųjį parašą, atsiskaityti už prekes telefonu galima vos vienu paspaudimu. Kitu atveju, telefonu apmokėjimą galima atlikti pavedimu iš banko sąskaitos“, – sakė T.Kibildis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.