Kaune – nauja statybos, apdailos ir sodo medžiagų parduotuvė

Gegužės 27 d. Kaune duris savo klientams atveria naujas „Moki-veži“ prekybos centras. Tai jau trečioji ir didžiausia šio statybinių, apdailos, šildymo ir sodo medžiagų prekybos tinklo parduotuvė Kaune.

Ne tik pastato išskirtinumu, bet ir asortimento dydžiu kitas „Moki-veži“ parduotuves Kaune lenkianti, naujoji B asortimento lygio parduotuvė įsikūrusi adresu Raudondvario plentas 205.
Ne tik pastato išskirtinumu, bet ir asortimento dydžiu kitas „Moki-veži“ parduotuves Kaune lenkianti, naujoji B asortimento lygio parduotuvė įsikūrusi adresu Raudondvario plentas 205.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2015, 11:31 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 9:13 AM

Ne tik pastato išskirtinumu, bet ir asortimento dydžiu kitas „Moki-veži“ parduotuves Kaune lenkianti, naujoji B asortimento lygio parduotuvė įsikūrusi adresu Raudondvario plentas 205. Įdomia architektūra išsiskiriančio pastato statybai buvo išleista apie 4 mln. eurų. Nepaisant nemažų išlaidų naujam prekybos centrui, klientui siūlomos ypatingai mažos kainos, kaip ir visame, šiuo metu beveik pusei savo pagrindiniu prekių kainas mažinančiame „MOKI-VEŽI“ prekybos tinkle. Naujoje parduotuvėje sukurta per 50 naujų darbo vietų.

Statant naująją parduotuvę Kaune prisidėta prie miestiečių gerovės kūrimo: nusausintas ne vienerius metus vandenyje mirkęs laukas, sutvarkyta infrastruktūra, išasfaltuota dalis gatvės, pasodinti medeliai ir krūmai, įrengtas naujas šviesoforas. „Moki-veži“ džiaugiasi galėdami prisidėti prie gražesnės ir žalesnės aplinkos Kaune puoselėjimo.

Bendrovė „Makveža“ – penkiolika metų sėkmingai rinkoje veikiantis statybinių, apdailos, šildymo ir sodo medžiagų prekybos tinklas, orientuotas į maksimalų klientų pasitenkinimą patraukliomis prekių kainomis ir plačiu asortimentu. Šiuo metu „MOKI-VEŽI“ parduotuvės veikia jau daugiau nei 19-oje Lietuvos miestų ir miestelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.