Kurjeriai iš Lietuvos siuntas ir latviams nugabens į degalines

Iš Lietuvos į kaimyninę Latviją per „LP express“ kurjerius siunčiamos siuntos nuo šiol pristatomos ir į Latvijos „Statoil“ degalines. Šis naujas siuntų pristatymo būdas klientams leis planuoti savo laiką, nes atsiimti siuntas galima patogiausiu pasirinktu metu, nelaukiant į namus atvyksiančių kurjerių.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2015, 10:11 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 10:43 AM

„Nemažai iš Lietuvos į užsienį LP EXPRESS kurjerių pristatomų siuntų keliauja į Latviją. Kaimyninės šalies gyventojai vis dažniau įsigyja prekių iš Lietuvos elektroninių parduotuvių. Klientų poreikiai mums yra svarbiausi, todėl ieškome būdų, kad siuntas pristatytume ten, kur žmonėms būtų patogiausia jas atsiimti“, – teigė kurjerių veiklą vykdančios Lietuvos pašto patronuojamosios įmonės „Baltic Post“ direktorius Juozas Buitkus.

Pasak J. Buitkaus, galimybė atsiimti siuntą „Statoil“ degalinėje, visų pirma, sutaupys klientų laiką. „Nuolat stengiamės plėsti siuntų pristatymo būdų pasirinkimo spektrą, kad žmonėms nereiktų gaišti, laukiant kol kurjeriai į namus pristatys siuntas. Tai – dar vienas LP EXPRESS sprendimas, taupysiantis mūsų klientų, gyvenančių Latvijoje, laiką“, – pažymėjo jis.

Norint per LP EXPRESS kurjerius išsiųsti siuntą į pasirinktą „Statoil“ degalinę Latvijoje, reikia užsiregistruoti www.lpexpress.lt savitarnoje. Siuntos pristatymo į „Statoil“ degalinę kaina yra tokia pat, kaip ir visų siunčiamų į Latviją siuntų.

Atsiimti siuntas galima „Statoil“ degalinės darbo laiku, tačiau dauguma jų dirba visą parą. Iš viso Latvijoje veikia apie 59 „Statoil“ degalines, į kurias LP EXPRESS klientai gali išsiųsti savo siuntas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?