Karjera: vieni kopia banke aukštyn, kiti iš jo neria į prekybą

Kiek galima dirbti vienoje vietoje? Yra žmonių, kurie darbo vietos nekeičia visą gyvenimą. Ir yra ne mažiau laimingi, nei tie, kurie laikosi nerašytų taisyklių ir net be priežasties kas septynerius metus persėda į naują kėdę. Vis dėlto žmones pirmyn gena naujovių ir permainų troškulys.

Pastaruoju metu bendrovėje „Vilniaus prekyba“ netrūksta permainų – nauji darbuotojai keičia senbuvius.<br>V.Balkūno nuotr.
Pastaruoju metu bendrovėje „Vilniaus prekyba“ netrūksta permainų – nauji darbuotojai keičia senbuvius.<br>V.Balkūno nuotr.
A.Žilinskas pradėjo dirbti „Vilniaus prekyba“ grupėje.<br>V.Balkūno nuotr.
A.Žilinskas pradėjo dirbti „Vilniaus prekyba“ grupėje.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 28, 2015, 10:15 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 4:21 AM

Šią darbo savaitę naujuose postuose pradeda ir du žurnalistų ir įmonių „ryšininkai“. Buvęs SEB banko atstovas spaudai Arvydas Žilinskas tapo bendrovės „Vilniaus prekyba“ įmonių grupės Korporatyvinių ryšių vadovu.

Anot „Vilniaus prekyba“ generalinės direktorės Raimondos Kižienės, naujieji pokyčiai reiškia, kad komandoje siekiama dar labiau stiprinti dialogą su įvairiomis interesų grupėmis bei visuomene, būti atviresniems, teikti daugiau informacijos apie holdingo veiklą Lietuvoje bei užsienio rinkose.

A. Žilinskas yra sukaupęs daugiau nei septyniolikos metų patirtį verslo, politikos ir viešojo sektoriaus komunikacijos srityse. Pastaruosius devynerius metus A.Žilinskas devynerius metus vadovavo SEB banko ryšiams su žiniasklaida.

Anksčiau penkerius metus buvo Seimo Pirmininko Artūro Paulausko, 2004 metais laikinai ėjusio ir Prezidento pareigas, atstovu spaudai.

SEB banko atstove žiniasklaidai tapo Ieva Dauguvietytė-Daskevičienė, pastaruosius metus dirbusi SEB banko Komunikacijos skyriuje komunikacijos vadybininke.

Ieva Dauguvietytė-Daskevičienė SEB banko Komunikacijos skyriuje dirba nuo 2012 metų. Prieš prisijungdama prie SEB komandos, Ieva Dauguvietytė-Daskevičienė yra dirbusi viešųjų ryšių agentūroje, taip pat 10 metų dirbo žurnaliste įvairiose šalies žiniasklaidos priemonėse, septynerius iš jų – dienraštyje „Verslo žinios“.

Ieva yra baigusi žurnalistikos bakalauro ir ryšių su visuomene magistro studijas Vilniaus universitete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.