Į Kauno oro uostą po ilgos pertraukos grįžta „Wizz Air“

Antradienį, kovo 29 dieną, po vidurdienio Kauno oro uoste leisis pirmasis po ilgos pertraukos žemų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ lėktuvas. Aviakompanija pradės penkis kartus per savaitę vykdyti skrydžius maršrutu Kaunas – Londonas (Lutono oro uostas) ir keleiviams pasiūlys daugiau nei 93 tūkst. sėdimų vietų per metus.

Aviakompanija „Wizz Air“ vos vienu maršrutu Kaune neapsiribos – jau paskelbta apie rudenį prasidėsiančius skrydžius į Eindhoveną, Stavangerį, Bergeną ir Olesiundą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Aviakompanija „Wizz Air“ vos vienu maršrutu Kaune neapsiribos – jau paskelbta apie rudenį prasidėsiančius skrydžius į Eindhoveną, Stavangerį, Bergeną ir Olesiundą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2016, 1:48 PM, atnaujinta May 31, 2017, 2:16 PM

Kaunas pastaruoju metu tapo jau trečiąja „Wizz air“ kryptimi Lietuvoje – jau penkerius metus oro linijos skraidina keleivius iš Vilniaus, o šią savaitę pradėjo savo veiklą ir Palangos oro uoste, iš kur taip pat vykdo skrydžius į Londono Lutono oro uostą.

Aviakompanija „Wizz Air“ vos vienu maršrutu Kaune neapsiribos – jau paskelbta apie rudenį prasidėsiančius skrydžius į Eindhoveną, Stavangerį, Bergeną ir Olesiundą.

Maršruto atidarymo renginyje dalyvaus Kauno oro uosto direktorius Bruno Kasparas.

„Wizz Air“ yra skraidinę iš Kauno prieš dešimtmetį. Tuomet vengrai skraidė maršrutu Kaunas-Varšuva-Londonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.