Vilniaus regiono kredito unijai – jau 20 metų

Gegužės 30 d. Vilniaus regiono kredito unija (VRKU) švęs 20 metų sukaktį. Gimtadienio proga Unijos nariai kviečiami pasinaudoti jubiliejinėmis staigmenomis ir nuolaidomis nuo gegužės 1 d. iki birželio 30 d.

K.Simonovič: „Galime didžiuotis ir džiaugtis per 20 metų pasiektais veiklos rezultatais.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
K.Simonovič: „Galime didžiuotis ir džiaugtis per 20 metų pasiektais veiklos rezultatais.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-27 17:21, atnaujinta 2017-05-27 10:47

Savo reikšmingos sukakties proga Unija naujiems nariams netaiko stojamojo mokesčio, o nariams, kuriems bus suteiktos paskolos, taikoma 50 proc. nuolaida paskolų administravimo mokesčiui.

Ir tai dar ne viskas. Nariams, kurie sudaro ar pratęsia terminuotojo indėlio sutartį, dovanojamas papildomas terminuotojo indėlio palūkanų gimtadienio priedas, siekiantis 0,20 proc. (priedai sumuojami: priedas už sumą, priedas senjorams, priedas už automatinį pratęsimą, priedas už indėlį, padėtą internetu). Nariams dar taikoma ir 20 proc. nuolaida slaptažodžių generatoriui įsigyti.

„Šie metai VRKU yra ypatingi dar ir todėl, kad nuo sausio 1 d. VRKU yra pirmoji šalyje kredito unija, įsidiegusi pažangią bankinę informacinę sistemą (BIS) „Forpost“, kurią naudoja daugelis Lietuvos bankų. Naujoji bankinė programa suteikia galimybę plėsti finansinių paslaugų spektrą ir dar kokybiškiau aptarnauti narius“, – sakė unijos administracijos vadovė Kristina Simonovič.

Tai ne vienintelė naujiena.

Prie 2015 m. gruodžio mėnesį startavusios ir bendros mokėjimų eurais erdvės (SEPA) reikalavimus atitinkančios Lietuvos banko mažmeninių mokėjimų sistemos SEPA-MMS prisijungė ir Vilniaus regiono kredito unija.

„Esame dėkingi už sėkmingą bendradarbiavimą savo nariams. Dėkojame už pastangas ir pasitikėjimą mumis. Galime didžiuotis ir džiaugtis per 20 metų pasiektais veiklos rezultatais“, – kalbėjo K.Simonovič.

Dėl pelnyto narių pasitikėjimo, gerai išplėtotų unijos produktų ir patrauklių palūkanų unija auga: didėja narių skaičius – jų jau per 3 tūkstančius, per 2015 metus uždirbtas rekordinio dydžio pelnas – 153 tūkst. eurų, o unijos turtas perkopė 18 mln. eurų.

„Augame ne tik kiekybiškai, bet ir kokybiškai. Džiaugiamės ir sustiprėjusia unijos vadovų ir specialistų komanda – tiek daug pasiekę mes turime aiškius ir didelius ateities tikslus, kuriuos sieksime įgyvendinti 2016 ir kitais metais. Išsikėlėme ilgalaikį tikslą: „Mūsų narys – laimingas klientas.“

Juk tikslų siekimas, komandos santykių sukūrimas ir jų plėtojimas, atsakingas darbas narių ir Vilniaus regiono bendruomenės labui yra unijos varomoji jėga. Nuolatinis ir nuoseklus unijos augimas – tai teisingo, nuoseklaus ir kryptingo mūsų komandos darbo rezultatas“, – tvirtino K.Simonovič.

– Kodėl patrauklu iš jūsų skolintis ar padėti indėlius?

– Pastaraisiais metais VRKU kreditavimo veiklos plėtra buvo itin sparti dėl patrauklių fiziniams asmenims ir įmonėms taikomų kreditavimo sąlygų ir lankstaus požiūrio į klientą.

Ne vienas su VRKU bendradarbiaujantis klientas yra pabrėžęs, kad itin vertina unijos specialistų gebėjimą kiekvienoje situacijoje rasti individualų sprendimą.

Be to, šiuo metu galite pasiskolinti palankesnėmis sąlygomis – tai „Būsto paskola be pajaus“. Būsto paskola teikiama būstui įsigyti, rekonstruoti, remontuoti ar statyti. Pasiskolinti galite be papildomo pajaus.

Unijos specialistai operatyviai priims Jūsų paraišką, įvertins galimybes ir nedelsiant pateiks atsakymą. Svajonių namų mes jums neišrinksime, bet padėti išpildyti svajonę juos turėti galime! Tiems, kurie planuoja imti būsto paskolą ir dar neturi pradinio įnašo, siūlome vieną mūsų taupymo produktų – tikslinio taupymo indėlį, kuris sukaupti pradinį įnašą leis efektyviau ir paprasčiau.

– Kaip sutaupyti reikiamą sumą?

Indėliai yra pagrindinis taupymo būdas Lietuvoje. Ir nors šiuo metu indėlių palūkanos šalyje yra žemiausio lygio, unijos nariai gali taupyti ir gauti už tai patrauklias palūkanas.

Pastaruoju metu sparčiai didėja susidomėjimas unijos indėlių paslaugomis. Tai matydami siūlome daugiau taupymo produktų, atnaujiname esamus, sudarėme galimybę padėti indėlius internetu. Nuo sausio 1 d. įsigaliojo atnaujintos Vaiko indėlio sąlygos. Norintieji reguliariai taupyti gali rinktis taupymo produktą „Tikslinis taupomasis indėlis“.

Unijoje narių santaupos yra saugios – 100 tūkst. eurų arba ekvivalentas kita valiuta yra 100 procentų apdrausti valstybės įmonėje „Indėlių ir investicijų draudimas“.

Suteikdama atnaujintas taupymo galimybes unija tiki padėsianti savo nariams pasiekti norimų tikslų ir pasirūpinti finansine atsarga netikėtiems gyvenimo atvejams.

Skelbia konkursą

•Unija skelbia jubiliejinį konkursą „Gimtadienis – 20-mečio svajonės išsipildymo metas!“. Konkursas vyks nuo gegužės 1-osios iki birželio 30 d. 20-mečiai, gyvenantys Vilniuje arba Vilniaus regione, kviečiami pasidalyti savo svajonėmis.

•Konkurso sąlygos skelbiamos www.vrku.lt, skiltyje „Naujienos“. Konkurse gali dalyvauti visas konkurso sąlygas įvykdę 20-mečiai. Liepos 15 d. organizatoriai paskelbs vieną 20-metį, prie kurio svajonės prisidės finansiškai, – 200 eurų vertės dovana. Svarbiausia nenustoti svajoti – juk svajonės pildosi!

•Kviečiame sekti mūsų naujienas unijos interneto svetainėje www.vrku.lt ir socialiniame tinkle facebook.com/vrku.unija/.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.