„Wizz Air“ mažina savo plėtros planus Didžiojoje Britanijoje

„Wizz Air“ skraidina iš Lietuvos į Londoną, Belfastą, Donkasterį, Glazgą.

Bendrovė nurodo ketinanti skrydžiams į Britaniją naudojamus orlaivius nukreipti kitomis kryptimis.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Bendrovė nurodo ketinanti skrydžiams į Britaniją naudojamus orlaivius nukreipti kitomis kryptimis.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2016, 11:49 AM, atnaujinta May 18, 2017, 8:54 AM

Nemažą įtaką tokiam sprendimui turėjo birželio 23-iąją vykęs referendumas dėl narystės Europos Sąjungoje, svaro vertės nuosmukis. Apie tai praneša „Reuters“.

Bendrovė nurodo ketinanti skrydžiams į Britaniją naudojamus orlaivius nukreipti kitomis kryptimis.

Trečiadienį „Wizz Air“ atstovai sakė vis dar esantys tikri, kad per 12 mėnesių iki ateinančių metų kovo 31 dienos pavyks pasiekti prognozuojamą grynąjį pelną net ir pakeitus planus.

Dar gegužę vežėja nurodė, kad jos grynasis pelnas šiais finansiniais metais sieks 245-255 mln. eurų.

„Wizz Air“ skraidina iš Lietuvos į Londoną, Belfastą, Donkasterį, Glazgą.

„Wizz Air“ pateikė savo komentarą: „Avialinijų bendrovė „Wizz Air“ nemažina savo paslaugų apimties Didžiojoje Britanijoje, nes šioje šalyje skrydžių paklausa išlieka gera. Pradinis aviakompanijos planas antrajam finansinių metų ketvirčiui buvo 30 proc. Didžiojoje Britanijoje auginti savo pajėgumus, didinant esamų skrydžių skaičių ir pristatant naujas kryptis, tačiau „Wizz Air“ apskaitą veda eurais, todėl, dėl 19 proc. kritusio euro ir svarų sterlingų kurso, bendrovės plėtra šioje šalyje bus tik 15 proc. Planuoti papildomi pajėgumai bus paskirstyti diversifikuojant „Wizz Air“ skrydžių tinklą – vakar paskelbtos 9 naujos kryptys buvo šios kampanijos dalis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.