„Wizz Air“ intriguoja keleivius: skelbia nuolaidų dieną

Mažų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ skelbia vieną dieną truksiantį skrydžių bilietų išpardavimą ir suteikia 20 proc. nuolaidą visų skrydžių bilietams, kurių rezervacijos bus atliktos šiandien, liepos 27 dieną, iki vidurnakčio.

„Wizz Air“ įgula.
„Wizz Air“ įgula.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2016, 11:46 AM, atnaujinta May 17, 2017, 4:34 PM

„Džiaugiamės galėdami nustebinti savo klientus su specialia nuolaida – jie skrydžius galės įsigyti penktadaliu pigiau. Suteikiame jiems galimybę keliauti dar mažesnėmis kainomis ir vykti vienu iš mūsų 450 maršrutų, – sakė „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘as. – Taip pat, raginame savo klientus paskubėti atlikti užsakymus, kadangi šis 20 proc.* nuolaidos pasiūlymas galioja tik iki liepos 27 dienos vidurnakčio.“

Iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos – „Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 14 šalių bei suteikia patogų susisiekimą verslo ir laisvalaikio keliautojams tiek Europoje, tiek už jos ribų. Skrydžiai naujausia aviakompanijos kryptimi, kuri sujungs Vilnių su Nica Prancūzijoje, bus pradėti vykdyti nuo rugpjūčio 3 dienos.

Nuo spalio mėnesio „Wizz Air“ startuos su ypač laukiamais žemų sąnaudų maršrutais iš Vilniaus į Reikjaviką Islandijoje ir Barį Pietų Italijoje. Taip pat nuo kitų metų sausio mėnesio oro linijų bendrovės orlaiviai kils į Prancūzijoje esančią „Alpių sostinę“ Grenoblį.

20 proc. nuolaida taikoma bilietų kainoms, įskaitant mokesčius, privalomą rinkliavą ir vieną mažą salono bagažą. Nuolaida taikoma ir galioja tik naujoms rezervacijoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Introduction to Green Finance Institute