Neprastas daržovių tiekėjų sumanymas – į porą siūlo porus

Kasmet įprasta minėti Šv. Valentino dieną perkant savo antrajai pusei vaisius, uogas, saldėsius, gėles bei kitą su meilės diena susijusią atributiką. Šiais metais šviežių vaisių ir daržovių prekybos bendrovė „Augma“ sumanė šiai šventei originalią dovaną.

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 14, 2017, 12:06 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:22 AM

Įmonė pasiūlė idėją, jog šiai dienai minėti puikiai tinka it gėlės supakuoti porai, ant jų etiketės išspausdino retorinį klausimą „Ar turite savo porą?“. 

Netrukus šis sumanymas žaibiškai išplito socialinėje erdvėje, lydimas pašmaikštavimo, kad tiekėjai jau parūpino pačių tikriausių Valentino dienos daržovių. Na, o tie, kurie šią dieną savo antrosios pusės neturi, kviečiami tiesiog įsigyti porą.

Šiuo sumanymu siekiama atkreipti dėmesį į mums pačias įprasčiausias ir kasdieniškas daržoves, kurios pasitelkus originalumą ir skambią lietuvių kalbą gali nušvisti visiškai kitomis spalvomis ir tapti puikiu šventės atributu, pakeičiančiu įprastas gėles. 

„Augma“ yra vaisių ir daržovių didmeninės prekybos įmonė. Dirbdama su vietiniais ūkininkais bei viso pasaulio augintojais, įmonė yra sukūrusi visą paslaugų grandinę, reikalingą tiekti šviežius vaisius ir daržoves į prekybos vietas, kavines bei restoranus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.