„Fitek“ įsigijo įmonę Slovakijoje  

Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje veikiančių „Fitek“ įmonių grupė žengė pirmąjį plėtros žingsnį už Baltijos šalių ribų įsigydama Slovakijos finansinių technologijų įmonę „SmartPost“. 

AFP/Scanpix nuotr.
AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2017, 9:05 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 6:42 PM

„Slovakijoje automatizuoti e. sąskaitų valdymo sprendimai dar tik skinasi kelią, šioje rinkoje matome didelį augimo potencialą. Tikime, kad čia galime efektyviai panaudoti savo patirtį ir sprendimus, kurie mums padėjo tapti rinkos lyderiais Baltijos šalyse. Šis įsigijimas mums taip pat atvers kelius paslaugų teikimui aplinkinėse Čekijos, Austrijos bei Vengrijos rinkose“ – sako „Fitek“ grupės valdybos pirmininkas Mait Sooaru.

„SmartPost“ metinė apyvarta pernai siekė daugiau nei milijoną eurų, tarp jos klientų – finansinės institucijos, infrastruktūros paslaugų ir telekomunikacijos bendrovės. Naujai įsigytos įmonės pavadinimas bus pakeistas į „Fitek“.

Savo klientams „Fitek“ padeda siekti didesnio efektyvumo teikdama automatizuotus sąskaitų paslaugas Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje veikiančių finansinių technologijų įmonių grupė. valdymo sprendimus, dokumentų spausdinimo, skenavimo, duomenų perkėlimo į verslo valdymo sistemas ir e. archyvavimo paslaugas.

„Fitek“ įmonėse Baltijos šalyse dirba apie 120 darbuotojų. 2016 m. „Fitek“ įmonių grupės apyvarta, neaudituotais duomenimis, siekė 11,6 mln. eurų. Šiuo metu daugumą „Fitek“ klientų sudaro Baltijos šalių, Skandinavijos ir Vokietijos įmonės. Lietuvoje įmonė veiklą vykdo UAB „Fitek LT“ pavadinimu (anksčiau – UAB „OpusCapita“ ir UAB „Itella Information“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.