„Wizz Air“ plečia kelionių draudimo galimybes

Žemų sąnaudų oro linijų bendrovė „Wizz Air“, siekdama savo keleiviams suteikti kelionių ir skrydžių draudimą, pradėjo bendradarbiauti su visame pasaulyje žinoma turto ir nelaimingų atsitikimų draudimo kompanija „Chubb“.

Keliautojai, skrydžius užsakydami wizzair.com svetainėje ir mobiliąja bendrovės programėle, gali papildomai įsigyti kelionės ar skrydžių atšaukimo draudimą, kuris galioja 23 Europos šalyse, 17 skirtingų kalbų.<br>Bendrovės nuotr.
Keliautojai, skrydžius užsakydami wizzair.com svetainėje ir mobiliąja bendrovės programėle, gali papildomai įsigyti kelionės ar skrydžių atšaukimo draudimą, kuris galioja 23 Europos šalyse, 17 skirtingų kalbų.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2017, 12:24 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 2:22 AM

Keliautojai, skrydžius užsakydami wizzair.com svetainėje ir mobiliąja bendrovės programėle, gali papildomai įsigyti kelionės ar skrydžių atšaukimo draudimą, kuris galioja 23 Europos šalyse, 17 skirtingų kalbų.

„Esame įsipareigoję keleiviams pasiūlyti mažiausias įmanomas kainas ir puikią kelionių patirtį, o tai mums pasiekti padės „Chubb“ – partneris, kuris suteiks keleiviams specialiai jiems pritaikytus draudimo sprendimus, leisiančius ramiai mėgautis kelione. Savo ruožtu mes ir toliau gerinsime savo paslaugų teikimą, kad patenkintume patyrusių keliautojų poreikius“, – sako George Michalopoulos, „Wizz Air“ komercijos vadovas.

Donna Dorairajoo, „Chubb“ kelionių draudimo Europoje, Azijoje ir Afrikoje regionų vadovė sako, kad didžiuojasi, galėdama dirbti su viena sėkmingiausių Europoje žemų sąnaudų oro linijų bendrovių, kuri nuo pat įkūrimo 2003 m. vis augo ir stiprėjo. „Wizz Air“ keleiviai nuo šiol galės apsidrausti nuo kelionės ar skrydžių atšaukimo – jiems suteikiamos geros sąlygos, patraukli kaina ir visapusiška pagalba draudimo įvykių metu“, – sako D. Dorairajoo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.