„Ringier Axel Springer Media AG“ įsigijo „CV Keskus OÜ“

2017 m. kovo 29 dieną „Ringier Axel Springer Media AG“ įsigijo 100 procentų „CV Keskus OÜ“ (lyderiaujanti darbo skelbimų portalų grupė, kuriai Lietuvoje priklauso cvmarket.lt, Latvijoje – cvmarket.lv ir Estijoje – cvkeskus.ee) akcijų.

„CV Keskus OÜ“ 2000 m. buvo įkurta Estijoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„CV Keskus OÜ“ 2000 m. buvo įkurta Estijoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2017, 11:33 AM, atnaujinta Apr 6, 2017, 9:47 PM

„CV Keskus OÜ“ 2000 m. buvo įkurta Estijoje. 2004 m. įmonė išsiplėtė į Lietuvą bei Latviją. Nuo 2007 m. ši grupė priklauso „HeadHunter Group“. Povilas Kytra, kuris „CV Keskus OÜ“ įmonėje dirba jau 10 metų, ir toliau liks generaliniu direktoriumi Baltijos šalims.

Šiandien „CV Keskus OÜ“ grupės portalai per mėnesį sulaukia virš 1,8 mln. lankytojų (šaltinis: Google Analytics, 2017 m. vasaris). Kas mėnesį yra publikuojama per 6000 darbo skelbimų bei yra valdoma CV duomenų bazė, kurią sudaro apie 1 mln. aktyvių CV (vidiniai duomenys).

Markas Dekanas, „Axel Springer Media AG“ generalinis direktorius: „Plėsdami savo klasifikuotų darbo skelbimų verslą Baltijos šalyse, mes strategiškai įžiangiame į šį greitai augantį regioną. Baltijos šalys yra tarp labiausiai skaitmenizuotų ekonomikų Europos Sąjungoje. Stiprus BVP augimas įtakos bei pakels taip pat ir personalo paslaugų industriją. Tai padidins darbuotojų paieškos ir atrankos poreikį ir teigiamai įtakos darbo skelbimų segmentą. Mūsų bendras darbas bus grindžiamas turimomis ekspertinėmis žiniomis klasifikuotų darbo skelbimų srityje.“

Povilas Kytra, „CV Keskus OÜ“ grupės generalinis direktorius Baltijos šalims: „Mūsų grupės stiprybės ir „Ringier Axel Springer“ patirties bei žinių sinergija padės toliau vystyti ir tobulinti klasifikuotų darbo skelbimų veiklą Baltijos regione.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.