Džiugi žinia kauniečiams – ateina „Ikea“

Šį rudenį Kaune pradės veikti antroji Lietuvoje IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta. Plėtros į Kauną žingsnį baldų prekybos tinklas žengia po ketverių metų, kai buvo atidaryta pirmoji IKEA parduotuvė Vilniuje, ir po dviejų metų nuo prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Klaipėdoje veiklos pradžios. Ši prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta suteiks galimybę Kauno regiono gyventojams paprasčiau ir patogiau įsigyti IKEA prekių.

Bendrovės nuotr.
Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2017, 11:10 AM, atnaujinta Apr 6, 2017, 9:47 PM

Prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta Kaune įsikurs prekybos centre „Drobė“, Jonavos gatvėje 60, ir užims 2000 kv. m plotą, joje bus įrengtos pirkėjų aptarnavimo vietos, baldų ekspozicijos erdvė ir logistikos sandėlis.

„Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietų patalpos yra gerokai mažesnės nei parduotuvės Vilniuje, tačiau jose pirkėjai gali apžiūrėti siūlomus baldus ir interjero aksesuarus, įsitikinti jų kokybe, susiplanuoti namų apstatymą, užsisakyti prekes bei už kelių dienų jas atsiimti. Naujoje prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune ekspozicijos bus orientuotos į kauniečius, pritaikytos išskirtiniams jų poreikiams, „ – sako IKEA Lietuva viešųjų ryšių vadovė Snieguolė Matonienė.

Šioje prekybos vietoje kauniečiai galės apžiūrėti dalį prekių, kurios yra Vilniaus parduotuvėje. Su kitomis prekėmis, kurios nebus eksponuojamos, pirkėjai susipažins IKEA kataloge ar interneto svetainėje. Skirtumas tarp šių prekybos vietų bus tas, kad Vilniuje pasirinktas prekes galima įsigyti vietoje, o Kaune užsakymą pirkėjai galės atsiimti jau po kelių dienų arba už papildomą mokestį užsisakyti pristatymą į namus.

Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune bus teikiamos visos įprastos IKEA paslaugos – baldų pristatymas į namus, surinkimas ir montavimas. Lankytojai taip pat gaus naudingų ir profesionalių patarimų, kaip susiplanuoti kambarį ar virtuvę, suderinti vonios baldus.

„IKEA vizija yra kurti gražesnį kasdienį gyvenimą daugeliui žmonių, pasiūlyti didelį gražių ir praktiškų baldų bei namų apstatymo prekių pasirinkimą tokiomis kainomis, kad jas galėtų įsigyti kuo daugiau žmonių. Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje Kaune bus paprasčiau įsigyti IKEA prekių, kurių iki šiol tekdavo vykti į Vilnių. Nuo rudens net ir prireikus tik patarimo ar panorėjus rasti idėjų namams, IKEA kauniečiams bus ranka pasiekiama“, – sako S. Matonienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.