Tauragėje – naujas greito maisto restoranas

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ atidarė pirmąjį restoraną su „drive-in“ paslauga Tauragėje, S.Dariaus ir S.Girėno g. 67A. Į naująjį restoraną bendrovė investavo 1,3 mln. eurų. Tuo tarpu Gedimino g. 5, Vilniuje, veikiantis restoranas buvo visiškai renovuotas ir įrengtas pagal naują koncepciją – į jo atnaujinimą investuota 50 tūkst. eurų.

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ atidarė pirmąjį restoraną su „drive-in“ paslauga Tauragėje.<br>Įmonės nuotr.
Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ atidarė pirmąjį restoraną su „drive-in“ paslauga Tauragėje.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2017, 3:22 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 12:04 AM

Restoranas Tauragėje – 47-asis Lietuvoje, jame sukurtos 9 naujos darbo vietos. Naujajame restorane yra 46 vietos lankytojams, kieme bus įrengta žaidimų aikštelė vaikams.

„Nuosekliai plečiame savo tinklą Lietuvoje. Tauragė – naujas miestas mūsų plėtros žemėlapyje. Stengiamės kurtis klientams patogiose vietose ir pasiūlyti savo produktus ir paslaugas ne tik didžiųjų, bet ir mažesnių miestų gyventojams“, – sakė „Hesburger“ tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Lygiagrečiai su naujų restoranų atidarymu, „Hesburger“ renovuoja ir jau veikiančius savo restoranus.

Pasak I. Salmelos, tiek Lietuvoje, tiek ir kitose Baltijos šalyse yra potencialo tolesniam augimui ir plėtrai, todėl ir šiemet visose trijose šalyse tinklas bus plečiamas. Per 2017 m. bendrovė mūsų šalyje planuoja investuoti nuo 3 iki 4 mln. eurų ir atidaryti 3–4 naujus restoranus.

Šiuo metu daugiau kaip 440 „Hesburger“ restoranų veikia 9-iose šalyse: Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Rusijoje, Ukrainoje, Vokietijoje, Bulgarijoje ir Baltarusijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.