R.Šimašius: situaciją dėl šilumos tinklų įsigijamų automobilių turės įvertinti valdyba

Vilniaus šilumos tinklų planai įsigyti beveik 100 naujų automobilių merui Remigijui Šimašiui kelia abejonių - anot jo, situaciją turės įvertinti įmonės valdyba.

Vilniaus šilumos tinklų planai įsigyti beveik 100 naujų automobilių merui Remigijui Šimašiui kelia abejonių - anot jo, situaciją turės įvertinti įmonės valdyba.<br>T.Bauro nuotr.
Vilniaus šilumos tinklų planai įsigyti beveik 100 naujų automobilių merui Remigijui Šimašiui kelia abejonių - anot jo, situaciją turės įvertinti įmonės valdyba.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 3:16 PM

„Neabejotinai, įmonės valdyba dar turės aptarti tuos dalykus, nes man abejonių tai sukelia. Natūralu, kad vilniečių namus šildo ne automobiliai, o kiti dalykai ir investicijų poreikis yra į šilumos ūkį. Kol kas aš labai abejoju, ar automobilių įsigijimas yra pirmasis poreikis“, - žurnalistams penktadienį sakė R.Šimašius.

Kaip skelbė 15min.lt, iš „Vilniaus energijos“ šilumos ūkį perėmę savivaldybės valdomi Vilniaus šilumos tinklai, nors ne per seniausiai skundėsi lėšų trūkumu investicijoms, paskelbė viešąjį pirkimą 93 naujų automobilių nuomai - taip tikimasi pakeisti beveik visą automobilių parką. Nurodyta, kad visi automobiliai privalo būti pagaminti ne anksčiau nei 2017 metais.  

Vilniaus šilumos tinklų komunikacijos vadovė Edita Sirutienė 15min teigia, kad naujas transportas reikalingas šilumos gamybai ir šilumos ūkio įrenginių priežiūrai, taip pat lengvaisiais automobiliais būtų vykstama į šilumos tinklų objektus.

R.Šimašius sako, kad klausimų kyla ir dėl automobilių naujumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.