Siūlo didžiulius pinigus auklei, kuri išdrįs dirbti apsėstuose namuose

Rytų Škotijoje gyvenanti šeima ieško auklės dviems savo vaikams. Už darbą siūloma suma didžiulė, bet yra viena sąlyga – auklė turi nepabūgti vaikus prižiūrėti namuose, kuriuose vaidenasi, rašo BBC .

 Per metus iš namų "pabėgo" net 5 auklės <br> 123rf. nuotr.
 Per metus iš namų "pabėgo" net 5 auklės <br> 123rf. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2017, 2:50 PM


50 tūkst. svarų – tiek jauna šeima siūlo į darbo pokalbį atvykti išdrįsiančiai auklei.  Suma vilioja, bet reiktų žinoti, kad praeityje jau 5 auklės atsisakė šio darbo dėl „baisių dalykų“, kurie dėjosi apsėstuose namuose. 

Auklės skundėsi, kad namuose girdi keistus garsus, be to nė iš šio nė iš to ima judėti baldai. Jauna šeima tikina, kad su panašiomis problemomis nesusidūrė, bet yra pasiryžę auklei mokėti žymiai daugiau, nei uždirba kitos šios specialybės darbuotojos. 

Darbo skelbimą šeima patalpino socialiniame tinkle, skirtame tėvams ir darbuotojams, galintiems pasirūpinti jų vaikais.

Šeima, kuri augina 5 ir 7 metų vaikus, savo skelbime rašo, kad siūlo auklei asmeninį kambarį, su atskira vonia ir virtuve „mielame ir erdviame namo atokioje vietovėje su nuostabiais vaizdais“. 

Tiesa, neretai auklė šiuose namuose bus viena su vaikais – kartais tėvai išvyksta dirbti ir keturių parų laikotarpiui per savaitę. 

„Gyvename šiuose namuose beveik 10 metų. Kai pirkome namą, mus įspėjo, kad jame vaidenasi, bet nusprendėme vis tiek jį nusipirkti“, - šeima rašė skelbime. 

Pasirodo, per pastaruosius metus šiuos namus jau paliko 5 auklės. Jos visos skundėsi paranormaliais reiškiniais namuose, tokiais kaip keisti garsai, dūžtantis stiklas ir judantys daiktai. 

„Dėl to mūsų vaikams labai liūdna“, - skelbime skundėsi tėvai. 

Jie pasakojo, kad patys su jokiais keistais dalykais namuose nesusidūrė, nes visi jei nutikdavo tuomet, kai tėvai buvo išvykę dirbti, o namuose su vaikais likdavo tik auklė.

„Vis dėlto, esame pasiryžę savo auklei mokėti daugiau. Be to manome, kad svarbu viską kuo atviriau paaiškinti, kad lengviau rastume mums tikrai tinkantį žmogų“, rašoma skelbime. 

Už vaikų priežiūrą auklei siūlomi 50 tūkst. svarų per metus ir 28 dienos atostogų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.