„Rusijos geležinkeliai“ siūlo bilietų su didelėmis nuolaidomis

Kvepiant atostogomis, nemaža dalis žmonių greičiausiai lankysis ir Rusijoje – kas pas gimines, kas pas draugus, kas išsirengęs į pažintinę kelionę. Na, o jei kas įsivaizduoja šią šalį tik kaip zombių kraštą, į kurį neverta kelti kojos, galima priminti, kad Rusijos gamtos grožis ir paprastų žmonių nuoširdumas neturi nieko bendra su valdžios vykdoma politika. Juk Rusijoje gimė ar augo ne tik rūstieji ivanai, leninai, stalinai, molotovai ir vyšnevskiai, putinai, žirinovskiai ir rogozinai, bet ir Antonas Čechovas, Fiodoras Dostojevskis, Ana Achmatova, Andrejus Sacharovas ar Sergejus Kovaliovas, čia yra ką pamatyti.

 Kiekvieną antradienį bendrovė „Rusijos geležinkeliai“ siūlo bilietus perkantiems keleiviams nuolaidas.<br> Bendrovės nuotr.
 Kiekvieną antradienį bendrovė „Rusijos geležinkeliai“ siūlo bilietus perkantiems keleiviams nuolaidas.<br> Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2017, 9:37 AM


Kiekvieną antradienį bendrovė „Rusijos geležinkeliai“ siūlo bilietus perkantiems keleiviams nuolaidas. Šią savaitę pigesnių bilietų galima įsigyti net keturias dienas, o nuolaida taikoma visiems traukinių maršrutams, išskyrus porą krypčių, informuoja Karelijos portalas „gubdaily.ru“.


Šį sykį, jei nuo birželio 27 iki 30 dienos pirksite plackartinius bilietus (plackártė – vok. platzkarte (platz – vieta + karte – bilietas) – traukinio bilietas, suteikiantis teisę užimti nurodytą vietą keleivinio traukinio vagone, kuriame važiuoti patogiau nei bendrame vagone, bet ne taip patogu kaip kupiniame ar miegamajame), galite gauti nuolaidą: vietoms vagono gale, pažymėtoms 33–37 numeriu, ir viršutinėms šoninėms lyginį numerį turinčioms vietoms nuo 38 iki 54 imtinai – 40 proc., viršutinėms  lyginį numerį turinčioms vietoms nuo 2 iki 32  ir apatinėms šoninėms nelyginį numerį turinčioms vietoms nuo 39 iki 53 imtinai – 20 procentų. Šis pasiūlymas galioja kelionėms nuo š.m. birželio 27-osios iki liepos 31-osios, skelbia portalas.


Bėda tik ta, kad nuolaida netaikoma tarptautiniais maršrutais važinėjančių traukinių ir vaikiškiems bilietams.


Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.