Vandens parką Druskininkuose jau aplankė 4 milijonai pramogautojų

Praėjusį šeštadienį šis titulas, sveikinimai ir gausios dovanoms atiteko kaunietei Audronei Domanaitienei, atvykusiai pramogauti su vyru ir jauniausiu sūnumi.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2017, 3:34 PM

Praėjusį šeštadienį šis titulas, sveikinimai ir gausios dovanoms atiteko kaunietei Audronei Domanaitienei, atvykusiai pramogauti su vyru ir jauniausiu sūnumi.

“Esu ištikima jūsų klientė. Mūsų šeima labai mėgsta keliauti po Lietuvą. Ir dažnai kelionės maršrutas atveda į Druskininkus. Net negirdėjau, kad laukiate jau keturi milijoninio lankytojo, todėl toks man tekęs dėmesys labai netikėtas. Niekada nesu tiek jo pelniusi”, - nuostabos neslėpdama teigė jubiliejinė viešnia.

Kasmet nuo pat atidarymo šiame parke apsilankanti moteris šįkart šeimininkų buvo  pasitikta su restorano "Romnesa" iškeptu vieno metro aukščio daugiau kaip dešimties kilogramų šakočiu. 

Netrukus ji vėl čia atvyks kartu su vyru nemokamai pasimėgauti savaitgaliu AQUA centre - vandens parke, keturių žvaigždučių viešbutyje"Flores",  pasilepinti sveikatinimo procedūromis gydykloje.

2006 metų gruodį Druskininkuose atidarytas pirmasis šalyje vandens parkas pirmojo milijoninio pramogautojo sulaukė 2009 metais birželio 26 dieną, antro milijoninio – 2012 metų rugsėjo 6 dieną, o 2020 metų pradžioje tikisi pasveikinti jau penktą milijoninį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.