„E.L.L. Nekilnojamas turtas“ vadinsis „Kapitel“

Baltijos šalių nekilnojamojo turto įmonių grupė „E.L.L Real Estate“  keičia pavadinimą į „Kapitel“. Lietuvoje grupės valdoma „E.L.L. Nekilnojamas turtas“ taip pat vadinsis „Kapitel“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2017, 10:57 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 10:58 AM

„Kapitel“ Lietuvoje generalinė direktorė Amelija Rudenko teigia, kad verslo centrų, prekybos centrų ir viešbučių valdymo srityje dirbanti grupė ketina ieškoti ir naujų rinkų.

„Pavadinimo keitimas susijęs su tuo, kad įmonių grupei šiemet dvidešimt metų. Pamanėme, kad reikėtų atsinaujinti, prisideda plėtra į naujas rinkas – tai ir buvo kompleksinis sprendimas daryti tokius pokyčius. Naujų rinkų konkrečiai neįvardinsiu, bet tiesiog žvalgomės dar“, – trečiadienį BNS sakė A. Rudenko.

Estijos kapitalo „Kapitel“ grupė kaip pagrindinę veiklos sritį nurodo ilgalaikes investicijas į komercinį nekilnojamąjį turtą (NT) – prekybos centrus, viešbučius, verslo centrus, jo plėtrą ir valdymą.

„Kapitel“ Vilniuje valdo prekybos centrą „Panorama“ ir verslo centrą „Narbuto 5“, taip pat prekybos ir verslo centrus Rygoje, Taline, Prahoje. Grupė skelbia, kad pernai jos gautos pajamos siekė 42 mln. eurų, jos NT portfelis viršija 185 tūkst. kv. metrų nuomojamo ploto.

Šiuo metu „Kapitel“ padaliniuose Estijoje, Latvijoje bei Lietuvoje dirba 50 darbuotojų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.