„Disney“ už 52,4 mlrd. dolerių perka „21st Century Fox“

„Walt Disney“ kompanija ketvirtadienį paskelbė pasiekusi susitarimą už 52,4 mlrd. dolerių (44,3 mlrd. eurų) akcijomis įsigyti „21st Century Fox“ po to, kai pastaroji bendrovė atskirs savo televizijos kanalus ir žinių kanalą „Fox News“.

„Reuters“ skelbia, kad tarp turto, kuris bus parduotas „Walt Disney“, yra „21st Century Fox“ filmų ir televizijos tinklai.<br>Scanpix nuotr.
„Reuters“ skelbia, kad tarp turto, kuris bus parduotas „Walt Disney“, yra „21st Century Fox“ filmų ir televizijos tinklai.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2017, 3:38 PM, atnaujinta Dec 14, 2017, 4:23 PM

„Vykdant „Disney“ įsipareigojimą“ teikti aukščiausio lygio pramogų paslaugas, šio turto įsigijimas leis „Disney“ kurti patrauklesnį turinį, artimesnį santykį su klientais visame pasaulyje bei suteikti geresnį produktą klientams, kad ir kokį turinį jie rinktųsi“, – pranešime teigė kompanija.

„Reuters“ skelbia, kad tarp turto, kuris bus parduotas „Walt Disney“, yra „21st Century Fox“ filmų ir televizijos tinklai. „Disney“ taip pat prisiims 13,7 mlrd. dolerių siekiančią grynąją „21st Century Fox“ skolą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.