„Klaipėdos nafta“ komunikacijai pradeda vadovauti O. Barkauskaitė

Kovo 5 d. bendrovės „Klaipėdos nafta“ – naftos ir suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalų operatorės – komunikacijos vadovės pareigas pradeda eiti Orinta Barkauskaitė.

 O.Barkauskaitė bus atsakinga už bendrovės ryšius su visuomene ir žiniasklaida, socialinės atsakomybės projektus.<br> Organizatorių nuotr. 
 O.Barkauskaitė bus atsakinga už bendrovės ryšius su visuomene ir žiniasklaida, socialinės atsakomybės projektus.<br> Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-05 11:08, atnaujinta 2018-03-05 11:09

O. Barkauskaitė bus atsakinga už bendrovės ryšius su visuomene ir žiniasklaida, socialinės atsakomybės projektus.

O. Barkauskaitė ryšių su visuomene srityje dirba nuo 2006 metų. Iš jų daugiau nei aštuonerius dirbo banke „Swedbank“, kuriame kuravo verslo bankininkystės komunikaciją bei atskirus komunikacijos projektus, tokius kaip pasirengimas euro įvedimui.

Pastaraisiais metais O. Barkauskaitė ėjo projektų direktorės pareigas ryšių su visuomene agentūroje „OMConsulting“, yra atsakinga už diskusijų festivalio „Būtent!“ komunikaciją.

2010–2014 m. O. Barkauskaitė buvo Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjungos (LRVS) Tarybos narė, taip pat yra LRVS inicijuoto rengiamo ryšių su visuomene terminų žodyno bendraautorė.

Ryšių su visuomene specialistė yra VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto absolventė, o komunikacijos mokslų verslo administravimo magistro laipsnį įgijo Vokietijoje.

„KN 2018-uosius mato ne tik kaip iššūkių metus naftos ir SGD rinkoje, bet kartu ir sparčios plėtros laikotarpį. Bendrovė vysto ne tik naujas veiklas Lietuvoje, bet ir kelia ambicingus tikslus užsienio rinkose.

Tikiu, kad Orintos sukaupta komunikacijos projektų valdymo patirtis verslo komunikacijos sektoriuje bei korporatyvinės komunikacijos kompetencija bus itin vertingos siekiant tolimesnio įmonės augimo ir strateginių tikslų“, – sako KN generalinis direktorius Mindaugas Jusius.

Neaudituotais finansiniais duomenimis „Klaipėdos nafta“ 2017 m. gavo 106,5 mln. eurų pajamų ir uždirbo 17 mln. eurų grynojo pelno. Per praėjusius metus bendrovė iš viso perkrovė 7,177 mln. tonų naftos produktų ir SGD terminale išdujino bei perkrovė 12,646 mln. MWh gamtinių dujų. Bendrovėje šiuo metu dirba apie 300 darbuotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.